Zoek en boek

Bezig met laden...

Vragen of advies
020 - 8200 600

ma-vr 9.00-17.30

Royal Class Bus Frankrijk, Oostenrijk en Italië

Buspendel wintersport Frankrijk, Oostenrijk en Italië: vanaf € 95,-

Een ideale vorm van reizen naar uw wintersportbestemming, boek eenvoudig uw buspendel naar Frankrijk, Oostenrijk of Italië. Geen zorgen vooraf via welke route te rijden en of alle bagage wel in de auto past. Je komt uitgerust aan op uw wintersportbestemming en geniet direct van een heerlijke wintersportvakantie.

 • Buspendel Frankrijk
  Klik hier voor informatie over bestemmingen, prijzen, opstapplaatsen en vertrektijden.
 • Buspendel Oostenrijk
  Klik hier voor informatie over bestemmingen, prijzen, opstapplaatsen en vertrektijden.
 • Buspendel Italië
  Klik hier voor informatie over bestemmingen, prijzen, opstapplaatsen en vertrektijden.

Alleen buspendel boeken

Heb je (nog) geen wintersport bij Snowtime geboekt, maar wil je wel graag een buspendel boeken? Dat kan. Via dit aanvraagformulier geef je eenvoudig jouw wensen door. Onze medewerkers zullen vervolgens z.s.m. contact met je opnemen.

Algemeen

Snowtime werkt samen met verschillende touringcarbedrijven. Alle zitplaatsen zijn Royal Class. De bussen voldoen aan de ANVR Classificaties en zijn in het bezit van het Keurmerk Touringcarbedrijf of de daarvoor geldende officiële dispensatie. Op elke bus zijn twee beroepschauffeurs aanwezig die zich strikt aan de rijtijdenwet houden.

Wat mag je verwachten?

 • Onze touringcarmaatschappijen werken volgens het strenge Keurmerk Touringcarbedrijf
 • Chauffeurs beschikken over de vereiste diploma's en ruime ervaring
 • De regels voor rij- en rusttijden worden strikt nageleefd
 • De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid
 • Het comfort van de touringcar is Royal Class volgens de ANVR classificatie
 • Mocht er onverhoopt iets misgaan: een keurmerkbedrijf is adequaat verzekerd

Niet roken

De ANVR reisorganisatoren houden zich aan het wettelijke verbod op het roken in de bus. Voor rokers is er uiteraard gelegenheid om tijdens de stops in de buitenlucht te roken.

Bagage

Vanwege beperkte bagageruimte gelden er bagagevoorschriften. Per persoon mag het volgende worden meegenomen:

 • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
 • 1 ski- of snowboarduitrusting - bij een snowboard moeten de bindingen verwijderd zijn
 • 1 stuk handbagage (normaal formaat, ca. 2 kg)

Indien je teveel bagage hebt, kan de chauffeur weigeren om deze mee te nemen.
 

Overstap in Maarheeze

De kans is groot dat de busmaatschappij gebruik maakt van het wisselpunt bij het transferium in Maarheeze. Deze passagiersterminal voorziet in een wachtruimte en een restaurant waar je een drankje en ook een warme maaltijd kunt nuttigen. Het transferium voorziet bovendien in een afgesloten parkeerterrein voor kort en lang parkeren. Indien gewenst reis je per auto naar Maarheeze. Wij adviseren je om vooraf een parkeerkaart á € 30,- per week te reserveren.

Reis veilig, kies het Keurmerk Touringcarbedrijf

Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wil je op wintersportvakantie en daarom kies je voor een Keurmerk Touringcarbedrijf. Alle ANVR bustouroperators werken uitsluitend met touringcarbedrijven die een keurmerk hebben of de daarvoor officieel geldende dispensatie.


ANVR Touringcar-classificatie

De ANVR Reisorganisatoren van busreizen hebben, ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers, afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid gemaakt tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Alle touringcars beschikken over dubbele beglazing, toilet, koelkast en koffiezetapparaat, voetsteun (optioneel), 2 passagiersdeuren aan rechterzijde, luchtvering, stereo geluidsinstallatie en airco. Voor de specifieke verschillen: www.sktb.nl
 

Een milieuvriendelijke optie

Een belangrijk onderdeel van het boeken van de wintersportvakantie is de keuze van het vervoer. De keuze uit eigen vervoer, de trein, bus of vliegtuig is lastig maar bedenk dat deze keuze ook invloed heeft op het milieu. Het reizen per bus naar de wintersportbestemming is veruit de meest milieu vriendelijke optie. Het bereken van de CO2 uitstoot tussen de belangrijkste vervoersmiddelen laat zien dat de bus maarliefst 11 keer milieuvriendelijker is dan het reizen met de auto. In de onderstaande tabel is de CO2 uitstoot per reiziger bij een rit van 1100 kilometer te zien.

Totale CO2 uitstoot per reiziger voor een afstand van 1.100 kilometer.  

De resultaten spreken voor zich, helemaal als je bedenkt dat het vervoer naar de wintersportbestemming 73% van de C02 uitstoot van een wintersportvakantie in beslag neemt. Milieuvriendelijk reizen is belangrijker dan ooit doordat de aard opwarmt en de gletsjers smelten. Realiseer hoe belangrijk het milieu is voor de toekomst van de wintersport, help hier een handje in mee door te kiezen voor een busreis. Het berekenen van de CO2 uitstoot voor uw reis kan op de website van transportdirect.

De laatst bekeken bestemmingen worden geladen.