Zoek en boek

 • Open de kalender
Bezig met laden...

Vragen of advies
020 - 8200 600

ma-vr 9.00-17.00

Royal Class Bus Frankrijk, Oostenrijk en Italië

Buspendel wintersport Frankrijk, Oostenrijk en Italië: vanaf € 95,-

Een ideale vorm van reizen naar uw wintersportbestemming, boek eenvoudig uw buspendel naar Frankrijk, Oostenrijk of Italië. Geen zorgen vooraf via welke route te rijden en of alle bagage wel in de auto past. U komt uitgerust aan op uw wintersportbestemming en geniet direct van uw heerlijke wintersportvakantie.

 • Buspendel Frankrijk
  Klik hier voor informatie over bestemmingen, prijzen, opstapplaatsen en vertrektijden.
 • Buspendel Oostenrijk
  Klik hier voor informatie over bestemmingen, prijzen, opstapplaatsen en vertrektijden.
 • Buspendel Italië
  Klik hier voor informatie over bestemmingen, prijzen, opstapplaatsen en vertrektijden.

Algemeen

Snowtime werkt samen met verschillende touringcarbedrijven. Alle zitplaatsen zijn Royal Class. De bussen voldoen aan de ANVR Classificaties en zijn in het bezit van het Keurmerk Touringcarbedrijf of de daarvoor geldende officiële dispensatie. Op elke bus zijn twee beroepschauffeurs aanwezig die zich strikt aan de rijtijdenwet houden.

Wat mag u verwachten?

 • Onze touringcarmaatschappijen werken volgens het strenge Keurmerk Touringcarbedrijf
 • Chauffeurs beschikken over de vereiste diploma's en ruime ervaring
 • De regels voor rij- en rusttijden worden strikt nageleefd
 • De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid
 • Het comfort van de touringcar is Royal Class volgens de ANVR classificatie
 • Mocht er onverhoopt iets misgaan: uw keurmerkbedrijf is adequaat verzekerd

Niet roken

De ANVR reisorganisatoren houden zich aan het wettelijke verbod op het roken in de bus. Voor rokers is er uiteraard gelegenheid om tijdens de stops in de buitenlucht te roken.

Bagage

Vanwege beperkte bagageruimte gelden er bagagevoorschriften. Per persoon mag het volgende worden meegenomen:

 • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
 • 1 ski- of snowboarduitrusting - bij een snowboard moeten de bindingen verwijderd zijn
 • 1 stuk handbagage (normaal formaat, ca. 2 kg)

Indien u teveel bagage heeft, kan de chauffeur weigeren om deze mee te nemen.
 

Overstap in Maarheeze

De kans is groot dat de busmaatschappij gebruik maakt van het wisselpunt bij het transferium in Maarheeze. Deze passagiersterminal voorziet in een wachtruimte en een restaurant waar u een drankje en ook een warme maaltijd kunt nuttigen. Het transferium voorziet bovendien in een afgesloten parkeerterrein voor kort en lang parkeren. Indien gewenst reist u per auto naar Maarheeze. Wij adviseren u om vooraf een parkeerkaart á € 30 per week te reserveren.

 

Reis veilig, kies het Keurmerk Touringcarbedrijf

Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u met wintersportvakantie en daarom kiest u voor een Keurmerk Touringcarbedrijf. Alle AN

VR bustouroperators werken uitsluitend met touringcarbedrijven die een

keurmerk hebben of de daarvoor officieel geldende dispensatie.


ANVR Touringcar-classificatie

De ANVR Reisorganisatoren van busreizen hebben, ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers, afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid gemaakt tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Alle touringcars beschikken over dubbele beglazing, toilet, koelkast en koffiezetapparaat, voetsteun (optioneel), 2 passagiersdeuren aan rechterzijde, luchtvering, stereo geluidsinstallatie en airco. Voor de specifieke verschillen: www.sktb.nl
 

Een milieuvriendelijke optie

Een belangrijk onderdeel van het boeken van de wintersport vakantie is de keuze van het vervoer. De keuze uit eigen vervoer, de trein, bus of vliegtuig is lastig maar bedenk dat deze keuze ook invloed heeft op het milieu. Het reizen per bus naar uw wintersport bestemming is veruit de meest milieu vriendelijke optie. Het bereken van de CO2 uitstoot tussen de belangrijkste vervoersmiddelen laat zien dat de bus maarliefst 11 keer milieuvriendelijker is dan het reizen met de auto. In de onderstaande tabel is de CO2 uitstoot per reiziger bij een rit van 1100 kilometer te zien.

Totale CO2 uitstoot per reiziger voor een afstand van 1100 kilometer.  

De resultaten spreken voor zich, helemaal als u bedenkt dat het vervoer naar de wintersport bestemming 73% van de C02 uitstoot van een wintersportvakantie in beslag neemt. Milieuvriendelijk reizen is belangrijker dan ooit doordat de aard opwarmt en de gletsjers smelten. Realiseer hoe belangrijk het milieu is voor de toekomst van de wintersport, help hier een handje in mee door te kiezen voor een busreis. Het berekenen van de CO2 uitstoot voor uw reis kan op de website van transportdirect.

De laatst bekeken bestemmingen worden geladen.