Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime/Dutchweek 30/28 logo Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Blog: Stem van Fem

28 oktober 2016

Stel je eens voor….

foto-blog

Ik heb zo’n hekel aan voorstelrondjes. Met z’n allen in de kring. Eén voor één vertellen wie je bent, wat je doet (zó enorm belangrijk altijd) , hoe oud, je hobby’s. Soms kom je er helaas niet onderuit. Laatst nog op een ouderavond van groep 3. Ik word altijd weer zenuwachtig als ik bijna aan de beurt ben. Heb jij dat ook? Inclusief opkomende rode vlekken. Ga dan net iets te hard praten. Dat compenseert de vlekken. Hoop ik.

Ok mijn beurt

Ik heet Fem. Getrouwd en twee kinderen, de oudste een jongen en de jongste een meisje. Jazeker, het ideale gezin. Op papier. Ik hou van schrijven. Ik hou van wintersport. Ik hou van series kijken op Netflix. Ik hou helemaal niet van koken. Ik erger me aan bellende mensen bij de kassa, appelstroop rond de mondhoek, vrouwen die bij alles wat je zegt ‘Wat geestig!’ roepen (vooral als het helemaal niet grappig is), het papiertje om de chupa chuplolly’s, een wc-rol met nog maar één velletje, pukkelige pubers op zwaar opgevoerde pizzabrommers, omkleden in een kleedhokje in een binnenzwembad, ratelende rolkoffers en rozijnen in de cruesli.chupa-chups

Die valpartij

Ik heb vooraf wat research gedaan. Mijn conclusie: Er zijn niet veel interessante blogs over wintersport. De meeste klinken meer als reclamefolders. Strakblauwe lucht. Topsneeuw. Geweldige après-ski. Fantastische accommodatie. En dat met zes uitroeptekens!!!!!!

Mistige harde pistes prikkelen mij meer. Die valpartij. Dat je ski’s kwijt zijn. Je geld op. Je kinderen krijsen en je man verdwenen. Het bier lauw, de lasagne koud. Dat soort. Daar schrijf ik liever over. Want dat wintersport geweldig kan zijn, dat weten jij en ik toch allang?

vallend-kind

Jij en ik

Ik schrijf mijn blogs voor jou. Jij bent hoogstwaarschijnlijk een liefhebber van wintersport, net als ik. Dat bindt ons. Een onderwerp voor een blog is altijd meer dan welkom. Reageer alsjeblieft als je de behoefte voelt! Doe het vooral niet als je geen zin hebt! O ja, aan deze erger ik me ook en dus als afsluiter: Veel leesplezier!

Lees ook de andere blogs van Fem: https://www.snowtime.nl/blog/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 reacties op “Blog: Stem van Fem”

Marthijn schreef:

Leuk blog Femke!

Fem schreef:

Dankjewel. Suggesties voor onderwerpen altijd welkom!

Jacqueline schreef:

Inderdaad leuk blog, heel wat leuker te lezen dan die reclames??.

Femke schreef:

Dankjewel! En de volgende wordt nog leuker ;-).

Monique schreef:

Leuke blog Fem. Ik hou ook erg van de wintersport. Wat ik alleen altijd zo stressvol blijf vinden, is het uitstappen bij de stoeltjeslift, of het “instappen” bij de sleeplift. Misschien leuk voor een blog, want vast erg herkenbaar en “geestig” !!!!!

Femke schreef:

Hi Monique, dankjewel en ja dat is ook stressvol. Binnenkort komt er een blog over de eerste keer op wintersport. En de lift zit er zeker in!

Auck schreef:

Wat geestig Fem! :)

Femke schreef:

Dank je Auck!

Janet schreef:

Hallo Fem.
Wij gaan al 4 jaar op rij na de enige echte dutchweek snowtime. En elk jaar loop ik tegen hetzelfde aan en dat is dat we eigenlijk een vast patroon hebben en nooit na een leuk en verassend restaurant gaan. Heb je daar nog huyutips voor? En met name de restaurants in Val Thorens.

Femke schreef:

Hé Janet, wat zijn we toch een gewoontedieren! Voor goeie tips kan je je het beste richten tot het Snowtime-team. Ik weet vooral hoe het niet moet ;-). Bedankt wel, want over eten tijdens wintersport valt vast een amusante blog te schrijven…inspirerend en wordt zeker vervolgd… Fijn weekend!

Lianne schreef:

Erg leuke blog fem. Sprekend, grappig en uitnodigend.
Ik zou zeggen, veel schrijfplezier?

Femke schreef:

dankjewel Lianne, met dat schrijfplezier zit het wel goed!

  • Ruim 31 jaar ervaring
  • Beoordeeld met een 8.5
  • Veel persoonlijke aandacht

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,