Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime/Dutchweek 30/28 logo Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.4!

Busreis wintersport

Royal Class &  First Class busreizen vanaf € 101,-

De ideale en milieuvriendelijke manier om op wintersport te gaan! Boek bij Snowtime je Royal Class of First Class wintersport busreis naar Frankrijk, Oostenrijk of Italië. Geen zorgen over de route en of alles wel in de auto past. Het genieten van je wintersportvakantie begint dus zodra je instapt!

Snowtime werkt samen met diverse busbedrijven die allemaal zijn aangesloten bij de ANVR. Deze vereninging hanteert strakke richtlijnen om klanten op een veilige en comfortabele wijze naar de gewenste bestemming te brengen. Alle touringcars van de ANVR voldoen dan ook aan de ANVR touringcar-classificatie. Mocht er toch iets fout gaan gedurende de vakantie, worden deze kosten door het Calamiteitenfonds vergoed.

 

* Je busreis wintersport voeg je tijdens het boeken eenvoudig toe in stap 2.

ANVR Touringcar-classificatie

ANVR Reisorganisatoren van busreizen hebben, ten behoeve van hun reizigers, de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars vastgelegd. Deze normen hebben betrekkin op zowel de veiligheid als het comfort. Daarnaast zijn er enkele eisen opgesteld voor de chauffeurs. Zo wordt er strict rekening gehouden met de rij- en rusttijdenzijn, zijn er altijd 2 chauffers aanwezig en vinden er trainingstrajecten voor de chauffeurs plaats.

Touringcars

Binnen de ANVR wordt er onderscheid gemaakt tussen Tourist-, Comfort-, Royal- en First Class. Snowtime maakt alleen gebruik van de Royal- en First Class touringcars. Deze beschikken allemaal over een toilet, airco, koelkast, koffiezetapparaat, dubbele beglazing, luchtvering, geluidsinstallatie, 2 passagiersdeuren en een verstelbare voetsteun.

Royal Class
In de Royal Class touringcars zit je twee aan twee in ruime fauteuils. Veel beenruimte en een verstelbare rugleuning zorgen voor veel comfort tijdens de busreis.

First Class
First Class touringcars zijn uitgerust met 48 ruime fauteuils in tegenstelling tot de 66 stoelen van een Royal Class touringcar. Er staan dan ook 3 stoelen op een rij in plaats van 4. Daarnaast zijn de stoelen verder van elkaar verwijderd, is het zitvlak iets ruimer en kunnen de rugleuning ruimer versteld worden.

Opstapplaats

Tenzij anders vermeld, wordt de busterminal in Maarheeze (tussen Eindhoven en Weert) als opstappunt gebruikt. De terminal beschikt onder andere over een wachtruimte en een self-service restaurant waar je voor een voordelige prijs nog even iets warms kunt eten. Ook is er een afgesloten parkeerterrein voor kort en lang parkeren. In het geval van lang parkeren is het noodzakelijk om vooraf een parkeerplaats te reserven. Kosten lang-parkeren € 30,-

Bagage

De bagageruimte van een bus is beperkt en afgestemd op het aantal stoelen. Chauffeurs kunnen besluiten teveel bagage niet mee te nemen. Per persoon mag je meenemen:

  • 1 koffer of reistas: met normaal formaat (max. 80 x 70 x 30 cm) en max. 20 kg
  • 1 ski/snowboarduitrusting + schoenentas. Hoge snowboardbindingen losmaken en om snowboardschoenen doen
  • 1 stuk handbagage van klein formaat, ca. 2-3 kg.

Milieubewust

MilieuEen belangrijk onderdeel bij het boeken van je wintersport is de keuze hoe je gaat reizen. Bedenk dat je keuze uit auto, trein, bus of vliegtuig invloed heeft op het milieu.

Een busreis wintersport is veruit het meest milieuvriendelijk! De CO2-uitstoot berekening laat zien dat de bus bij een rit van 1100 km maar liefst 11 keer milieu-vriendelijker is dan reizen per auto.

Niet roken

ANVR reisorganisatoren hanteren het wettelijke rookverbod. Er kan bij stops buiten de bus gerookt worden.

Losse busreis wintersport boeken

Je kunt bij Snowtime een ‘losse’ Royal Class of First Class wintersport busreis boeken, ook als je geen accommodatie bij ons hebt geboekt. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag en nemen we contact met je op. Voor een losse busreis wintersport brengen we € 25,- per boeking in rekening en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds (indien je woonachtig bent in Nederland).

Formulier losse busreis

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,