BOEK CORONA-PROOF MET GELD-TERUG GARANTIE ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Busreis wintersport

Royal Class &  First Class busreizen vanaf € 103,-

Ideale, milieuvriendelijke en veilige manier om op wintersport te gaan! Geen zorgen over de route en of de winteruitrusting van je auto voldoet aan de eisen van het land waar je doorheen rijdt of verblijft. Voor je busreis wintersport heb je bij Snowtime de keuze uit Royal Class of First Class. Naar Frankrijk rijden we met Royal Class bussen. Naar Oostenrijk en Italië met zowel Royal Class als First Class bussen. Je wintersport begint zodra aan je aan boord van de bus stapt!

De chauffeurs van de Snowtime-bus reden keurig en de medereizigers waren heerlijk rustig in de bus. – Corrie & Wim

Snowtime werkt samen met diverse busbedrijven die zijn aangesloten bij de ANVR. Alle touringcars voldoen aan de ANVR touringcar-classificatie en gelden er strakke richtlijnen om klanten op een veilige en comfortabele wijze naar de gewenste bestemming te brengen. Mocht er toch iets fout gaan gedurende de vakantie, dan worden deze kosten door het Calamiteitenfonds vergoed.

* Je busreis wintersport voeg je tijdens het boeken toe in stap 2.

ANVR Touringcar-classificatie

ANVR Reisorganisatoren van busreizen hebben, ten behoeve van hun reizigers, de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars vastgelegd. Deze normen hebben betrekking op zowel de veiligheid als het comfort. Daarnaast zijn er diverse eisen opgesteld voor de chauffeurs. Zo wordt er strikt rekening gehouden met de rij- en rusttijden, zijn er altijd 2 chauffeurs aanwezig en vinden er trainingstrajecten plaats.

Touringcars

Binnen de ANVR wordt er onderscheid gemaakt tussen Tourist-, Comfort-, Royal- en First Class. Snowtime maakt alleen gebruik van de Royal- en First Class touringcars. Deze beschikken allemaal over een toilet, airco, koelkast, koffiezetapparaat, dubbele beglazing, luchtvering, geluidsinstallatie, 2 passagiersdeuren en meestal verstelbare voetsteunen.

Royal Class
In de Royal Class touringcars zit je 2 aan 2 in ruime fauteuils. Voldoende beenruimte en een verstelbare rugleuning zorgen voor veel comfort tijdens de busreis.

First Class
First Class touringcars zijn uitgerust met 48 ruime, brede fauteuils. Er staan dan ook slechts 3 stoelen op een rij in plaats van 4. Daarnaast staan de stoelen verder uit elkaar, is het zitvlak iets breder en kunnen de rugleuningen ruimer versteld worden.

Opstapplaats

Tenzij anders vermeld, wordt de busterminal in Maarheeze (tussen Eindhoven en Weert) als op- of overstappunt gebruikt. De terminal beschikt onder andere over een wachtruimte en een self-service restaurant waar je voor een voordelige prijs nog even iets warms kunt eten. Ook is er een afgesloten parkeerterrein voor kort en lang parkeren. In het geval van lang parkeren is het noodzakelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren. Kosten lang-parkeren € 30,-

Bagage

De bagageruimte van een bus is beperkt en afgestemd op het aantal stoelen. Chauffeurs kunnen besluiten teveel bagage niet mee te nemen. Per persoon mag je meenemen:

  • 1 koffer of reistas: met normaal formaat (max. 80 x 70 x 30 cm) en max. 20 kg
  • 1 ski/snowboarduitrusting + schoenentas. Hoge snowboardbindingen losmaken en om snowboardschoenen doen
  • 1 stuk handbagage van klein formaat, ca. 2-3 kg.

Milieubewust

MilieuEen belangrijk onderdeel bij het boeken van je wintersport is de keuze hoe je gaat reizen. Bedenk dat je keuze uit auto, trein, bus of vliegtuig invloed heeft op het milieu.

Een busreis wintersport is veruit het meest milieuvriendelijk! De CO2-uitstoot berekening laat zien dat de bus bij een rit van 1100 km maar liefst 11 keer milieu-vriendelijker is dan reizen per auto.

Niet roken

ANVR reisorganisatoren hanteren het wettelijke rookverbod. Er kan bij stops buiten de bus gerookt worden.

Losse busreis wintersport boeken

Ook als je geen accommodatie bij ons hebt geboekt, kun je bij Snowtime een ‘losse’ Royal Class of First Class wintersport busreis boeken (m.u.v. een losse busreis Dutchweek Snowtime). Zodra je aanvraag is ontvangen, gaan we voor je aan de slag en nemen we contact met je op. Voor een losse busreis brengen we € 25,- per boeking in rekening en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds (indien je woonachtig bent in Nederland).

Busreis Frankrijk Busreis Oostenrijk Busreis Italië

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,