Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Dutchweek: feest voor kinderen

Dutchweek: Feest voor jong en oud!

Dat de Dutchweek een groot feest is voor volwassenen, dat wisten we al, maar dat het ook een supercoole ‘party’ is voor kinderen, is misschien nog niet bij iedereen bekend. Want wat kan je allemaal verwachten? Tijdens de Dutchweek krijg je Nederlandse skiles, er is lunchopvang met entertainment, een swingende kinderdisco, én een tekenwedstrijd met vette prijzen! Je dagen vliegen voorbij tijdens de Dutchweek want je staat ’s ochtends op de ski’s of op je board en daarna word je, tijdens de lunchopvang vermaakt door het entertainment-team, dat speciaal voor de Dutchweek naar Val Thorens is gekomen. En dan nog hier en daar de voetjes van de vloer!

Nederlandse skilessen

Ten eerste zijn er Nederlandse skilessen, met Nederlandse kinderen, en dus hoef je dit keer niet bang te zijn dat je niets verstaat van wat er wordt gezegd, en niet begrijpt wat er van je wordt verwacht. Zo leer je, tijdens de Dutchweek, nóg sneller én je maakt meteen nieuwe vrienden! Voor de allerkleinsten t/m 5 jaar, zijn er skilessen in de ‘Jardin de Neige’ hier geven de Nederlandse skischolen in samenwerking met de Franse skischool, de ESF, de kleintjes hun eerste lessen in de sneeuw! Dat kan alleen in de Dutchweek!

Lunchopvang ‘Broodje mee’

Ten tweede kan je, aansluitend aan je skiles, overblijven. Dat is helemáál gezellig! Want je eet niet alleen je meegenomen boterhammetje met z’n allen aan lange tafels, maar er is ook heel veel te doen! Onder begeleiding van professionele entertainers, Lianne en Suzanne,  kan je kiezen voor yoga, drama, zang en dans of je kan spelletjes doen, knutselen, tekenen, film kijken of rustig even een boekje lezen.  Of misschien dit keer wel schminken of gekke kunstjes instuderen. Het is elke dag weer een verrassing.

Wat dit jaar nieuw is, is dat we in plaats van één, twee groepen maken, zo voelt iedereen zich nog meer thuis:

Groep 1 “Soleil” voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Groep 2  “Slalom” voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Kinderdisco en Frisdisco

En dan is er nog de Dutchweek kinderdisco ( t/m 8 jaar) en (nieuw dit jaar) frisdisco (9+)! Tijdens de Dutchweek  kan je met heel veel andere kinderen in de grote feesttent je eigen feestje bouwen.  Je ouders en natuurlijk je oma en opa mogen mee naar de kidsdisco voor de kleintjes, maar de dansvloer is voor jullie! De DJ draait speciale coole nummers en het entertainment-team verzint de gekste dansjes en bewegingen. Samen in de polonaise, of in een kring, of wat dacht je van de Dutchweek-limbodans? Laat je coolste moves zien en beweeg! Na afloop een heerlijk glaasje limo, dat heb je wel verdiend. Nieuw dit jaar is de ‘frisdisco’ voor de oudere kids (9 +). Bij deze frisdisco is het streng verboden voor ouders, de feesttent is helemaal voor jullie! De dj draait de coolste hits zodat je even helemaal uit je dak kan gaan!

Bekijk het complete programma in de feesttent

Tekenwedstrijd

Elk jaar organiseert Snowtime tijdens de Dutchweek een tekenwedstrijd voor verschillende leeftijdscategorieën. De allermooiste tekening komt op het kinder T-shirt van de volgende Dutchweek! Wie wil er nou niet dat iedereen met zijn of haar tekening rondloopt? En verder zijn er uiteraard ook hele coole prijzen te winnen!

Dutchweek en kinderen, al 28 jaar!

Ja, ook je ouders kwamen hoogstwaarschijnlijk al naar de Dutchweek toen ze jonger waren. Een hele generatie is groot geworden op de berg van Val Thorens. Kom je dit jaar weer?

Klik hier voor de beschikbare accommodaties Dutchweek

 

  • Nederlandse ski/snowboardlessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
  • De allerkleinsten (t/m 5 jaar) krijgen skiles in de ‘Jardin de Neige’ i.s.m. ESF
  • Lunchopvang ‘Broodje mee’: Lunchopvang met entertainment tot 14 uur
  • Kinderdisco, twee keer swingen o.l.v. het Snowtime entertainment-team
  • Tekenwedstrijd met mooie prijzen
  • Gratis Kinder T-shirt

 

 

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,