BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Dutchweek Test & Ride Center

test&ride-center

Het testcentrum van de Dutchweek Snowtime is uitgegroeid tot een professioneel testcentrum waar de bekende wintersportmerken vertegenwoordigd zijn. Bij de echte experts kan je terecht met al je vragen omtrent alle soorten ski’s, snowboards, brillen en helmen. Én je kan alles zelf op de piste of bij het freeriden ervaren! Wat ligt je wel en waar kan je nou juist niet mee uit de voeten? Maar ook de vraag welk materiaal het best bij bepaalde sneeuwcondities past, zal in het Test & Ride Center met enthousiasme worden beantwoord. Ook dit keer worden er diverse thema-clinics georganiseerd, hiervoor kan je je ter plaatse inschrijven. Kortom, kom een kijkje nemen en neem de ‘test’ op de som bij het Dutchweek Test & Ride Center. 

Atomic_TAG_RGB_jpg    Salomom-Ski-Logo_black   elan_logo   HEAD_wordmark_pos

nitro_logo_1   log_sinner_black  Rossignol_12_Red  Logo_Salomon_Snwbrd_770x434

 

Dutchweek Test & Ride Center: check it out!

Wanneer krijg je nou de kans om 4 dagen steeds opnieuw materiaal te testen in echte sneeuw? Juist, bij de Dutchweek Snowtime! Je testkaart heeft een waarde van € 39,-, maar tijdens onze Dutchweek maken we het mogelijk om gratis te testen. Bij het knusse bergchalet Chalet de la Marine, waar tijdens de lunch ook concerten en quizzen worden gehouden, informeren de merken je over de nieuwste technische snufjes en toepassingen. Advies op maat van de echte experts, wie wil dat nou niet?

Het Snowtime Test & Ride Center wordt georganiseerd in samenwerking met DAKA Sport en de bovenstaande merken. Je kunt de gratis testpas tijdens je boeking bij Snowtime bestellen, ook kun je je in Val Thorens inschrijven bij de organisatie!

Bekijk de Dutchweek Snowtime pagina

  Accommodaties in Val Thorens

Bekijk alle 124 accommodaties  

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,