Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime/Dutchweek 30/28 logo Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

DUTCHWEEK 2019                
LINE-UP     


Dit jaar een line-up om van te watertanden. Met de bands The Family, The Originals, Vangrail en ook DJ-act Groovesum wordt je op je wenken bediend. De Feesttent is straks The place to be!

Hieronder de DJ-update zodat je weet met wie je te maken krijgt.

 

Alle Dutchweek info en krijg een impressie met de aftermovie!

GROOVESUMGroovesum logo

DJ Bastion
Alleskunner met een groot muzikaal speelveld; 70’s tot 00’s en een sterke voorliefde voor dance & house classics. 

DJ Friso
Deze duizendpoot draait als het lentezonnetje; uiteenlopend van allround tot classics en remixen is zijn ding! 

DJ Luxor
Stond in het Holland Heineken House en een vol Kyocera stadion; nu vertoont hij zijn knallers en remixen in de Snowtime feesttent. 

Donald
Met zijn saxofoon wordt de tent omver geblazen; zijn jazzy sound geeft de DJ-set een funky tintje die je niet snel zult vergeten. 

MC NAS-T
Met een lading positieve energie en charisma stuwt hij de DJ-acts naar een hoog niveau; interactie en entertainment gegarandeerd!

Ben jij klaar voor een feestje? Wij wel! 

 

THE FAMILYThe-Family-Logo

Met een mix van muzikaliteit, passie, plezier en kwaliteit weet The Family telkens weer het publiek voor zich te winnen.
Of het nu in hun stamkroeg in Haarlem is of tijdens De Vrienden van Amstel in Ahoy, The Family steelt ieders muzikale hart en gezelligheid is  gegarandeerd. Na vele optredens in Saas Fee maken zanger/gitarist Xander H. toetsenist Xander T., bassist Carlos, drummer Paul en zangeres Denise naar de bergen van Val Thorens om de Dutchweek Feesttent op z’n kop te zetten.

De songs van de Family zorgen voor een feest van herkenning!

 

VANGRAIL

Ondanks het overvolle tourschema dit jaar mag volgens de band de Dutchweek Snowtime niet aan hun agenda ontbreken. Sneeuw, Sfeer en Showtime zijn voor Vangrail de kernwoorden. Frontman Raynaud laat weten dat Vangrail er nu al ongelooflijk veel zin in heeft. Zij hopen iedereen weer te zien maar zijn ook benieuwd naar de nieuwe gezichten. Eenmaal Dutchweek Snowtime, altijd Dutchweek Snowtime! Met 6 keer op rij kan Vangrail dit beamen.

Tot eind april in Val Thorens!

 

THE ORIGINALSLogo The Originals

The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles.
Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band elk publiek, op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs live vanuit de radiostudio. Tijdens hun maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show op Radio 538 en op plekken als Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Stöppelhaene en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. The Originals maken keer op keer hun naam waar als de meest interactieve live-act van Nederland.

Wat is jouw favoriete song? Reken maar dat The Originals het spelen tijdens de Dutchweek!

Naar de Dutchweek

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,