Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

DUTCHWEEK 2020               
LINE-UP     


Vorig jaar hebben de bands The Family, The Originals, Vangrail en ook DJ-act Groovesum weer voor een geweldig feest gezorgd. Ook dit jaar maken wij de Feesttent weer The place to be! En de eerste band is al bekend……

Lees hieronder meer over de bands/dj’s en krijg een overzicht met wie je straks in april te maken krijgt. 

 

Bekijk alle Dutchweek Snowtime info

DEADLINE

Deadline en Val Thorens. Valtho en de Deadliners. Daar zit wel wat ‘amour’ tussen die twee. Het moet ergens eind vorige eeuw zijn geweest dat Deadline voor het eerst op de Dutchweek verscheen.

En die eerste optredens waren niet te vergelijken met het festijn dat we nu kennen. Oké… de locatie is exact dezelfde als toen. Maar Deadline speelde destijds in de open lucht onder naar beneden dwarrelende sneeuw, beschermd door twee opgetrommelde parasols voor hooguit vijftig Nederlandse wintersporters en tien verbaasde Fransen. Het eigen zang-setje produceerde net genoeg decibellen. Het bier werd binnen uit de enige tapinstallatie geperst en buiten met pollepels in de bierglazen gegoten. Als de term ‘Met de Franse slag’ al niet had bestaan, had het zeker daar zijn oorsprong gevonden. Desondanks was het wel een puik feestje en smaakte zeker naar meer!

Het jaar daarop (en de vele jaren daarna) namen de Deadliners hun vaste PA bedrijf Stagemaster mee de berg op. De Dutchweek groeide en groeide. Als je nu de grote feesttent ziet, kun je je niet meer voorstellen dat het ooit begon met parasols, pallets en pollepels. In 2020 staat Deadline weer te springen om hun liefde voor muziek, feestdrift en natuurlijk de Valthoriaanse sneeuw met jullie te delen!

Deadline is een band waarvan het repertoire moeilijk in een hokje valt te plaatsen. Allround klinkt een beetje stoffig, maar als je al meer dan drie decennia in ongewijzigde samenstelling nog steeds succesvol de meest uiteenlopende podia bespeeld, dan moet er toch wel een enorme click en interactie met het publiek zijn. De heren voelen het bijzondere sfeertje altijd goed aan en in hun drieëndertigste jaargang gaan ze er zeker een onvergetelijk dertigste editie van de Dutchweek Snowtime van maken.

Vive la France! Vive Val Thorens! Vive la bière! Vive la fête! Vive Snowtime! Et vive Deadline!

Bekijk alle Dutchweek Snowtime info

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,