BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Ski- en Snowboardlessen Dutchweek

Tijdens de Dutchweek werkt Snowtime samen met zowel Nederlandse als Franse ski- en snowboardscholen. De Franse scholen Prosneige en ESF bieden lessen voor 3 t/m 6 dagen. En voor 100% Nederlandse ski- en snowboardlessen werken we al jarenlang samen met de Nederlandse scholen EGO Indoorski, SkiDiscovery en SKI Experience. Bij hen zijn er diverse lesopties mogelijk. Voor beginnende skiërs biedt Snowtime in de Jardin des Neiges (kinderskituin) een unieke samenwerking met de ESF en Nederlandse leraren.

Een heerlijke vakantie, vooral de skiles werd door onze dochters gewaardeerd! – Patrick

Lunchopvang Broodje Mee is een door Snowtime bedacht en uitgewerkt idee dat kan worden bijgeboekt bij de Nederlandse ski- en snowboardlessen. Deze service is beschikbaar voor kinderen voor 4 t/m 12 jaar verdeeld over 2 leeftijdsgroepen.

Dutchweek – Nederlandse skiles & snowboardles
Kinderen 4 t/m 12 jaar

Tijdens de Dutchweek worden voor kinderen de Nederlandse skiles en snowboardles verzorgd door de Nederlandse scholen EGO Indoorski en SkiDiscovery. Heeft je kind de basisvaardigheden al aardig onder de knie, dan trekt de leraar met z’n lesgroep vanaf de eerste dag het skigebied van Val Thorens in. Beginnende skiërs t/m 5 jaar krijgen in eerste instantie les in de Jardin des Neiges (kinderskituin). Deze veilige, speciale kinderzone biedt veel faciliteiten zoals een rolbandliftje, pistebeesten en hulpmiddelen. De Nederlandse leraren werken hier samen met de ESF collega’s (Ecole du Ski Français), dus les zonder taalprobleem! De ervaring leert dat het skiniveau snel omhoog gaat.

Ook de jongste en beginnende kinderen verlaten met hun leraar al snel de kinderskituin en gaan het skigebied in. Vandaar dat ouders ervoor dienen te zorgen dat hun kind onder de 5 jaar vanaf de eerste dag een geldige skipas bij zich heeft (deze haal je gratis met je ouder/kind ID bij de kassa van de liftmaatschappij).

LestijdenPrijs
5 ochtenden, zondag t/m donderdag 09:00–12:00€ 159,- p.p.
Bijzonderheden
Inclusief slalomwedstrijd en mogelijk Lunchopvang Broodje Mee

Dutchweek – SKI Experience
Volwassen Skitraining

De Nederlandse organisatie SKI Experience werkt met de ‘Direct Feedback’ methode! De nadruk ligt op veel skiën en persoonlijke aandacht. Terwijl je skiet, ontvang je middels een oortje feedback van je Nederlandse coach. Er wordt op 5 niveau’s skitraining gegeven met steeds het accent op jouw technische verbeterpunten. Een individuele video analyse is onder voorbehoud. Deze skitraining is te boeken vanaf 14 jaar.

LestijdenPrijs
5 ochtenden, zondag t/m donderdag 09:00–12:003 ochtenden € 115,- p.p.
4 ochtenden € 135,- p.p.
5 ochtenden € 149,- p.p.
Bijzonderheden
Inclusief gebruik van oortje en video analyse (o.v.)

Dutchweek – Franse skischolen ESF & Prosneige
Groepslessen volwassenen en kinderen

Deze skilessen of snowboardlessen worden hoofdzakelijk in het Engels gegeven. Bovendien redden veel Franse leraren zich aardig met Nederlandse woordjes en zinnetjes. De speciale Dutchweek Snowtime prijzen gelden voor 3, 4, 5 of 6 ochtenden. Alle lessen starten op zondag.

LestijdenPrijs
ESF: zondag t/m vrijdag.
Kind + snowboard 09:00–12:00; Volw 09:15–12:00
Prosneige: zondag t/m vrijdag
Zondag 10:00–12:00; Maandag t/m vrijdag 09:00–12:00
3 ochtenden € 107,- p.p.
4 ochtenden € 127,- p.p.
5 ochtenden € 134,- p.p.
6 ochtenden € 144,- p.p.

Bijzonderheden
Inclusief slalomwedstrijd bij ESF 5 + 6 ochtenden

 

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,