Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Dutchweek 2021 boeken – Hoe werkt het?

Snowtime is begonnen met het ‘live’ zetten van de Dutchweek 2021 accommodaties. Dit doen we per résidence en met een inlogcode zodat jij als klant met een voucher voorrang hebt om als eerste je oorspronkelijke boeking van 2020 om te zetten naar de Dutchweek 2021. Het werkt als volgt:

  • Zodra jouw accommodatie boekklaar op onze site staat, ontvang je per mail een beveiligingscode en uitleg. Check eventueel je spam! 
  • Ontgrendel de accommodatie met de code en boek het door jou oorspronkelijke geboekte appartement, bij voorkeur direct met alle extra’s (les, skihuur etc.).
  • De voucher kun je inzetten bij boekingsstap 2. 
  • Met de code heb je 4 dagen voorrang om je nieuwe boeking te maken. Dan wordt de beveiliging verwijderd en is de accommodatie boekbaar voor iedereen. Het door jou oorspronkelijk geboekte appartement kunnen we dan niet meer vasthouden. 

In de komende weken worden telkens op maandag en vrijdag de Dutchweek accommodaties klaargezet en de mails met de code verzonden. Houd je mail (en spambox) goed in de gaten zodat je meteen gebruik kunt maken van je recht met voorrang. 

-\-

Met veel plezier kijken we uit naar je boeking. Het duurt nog even, maar we zijn ervan overtuigd je straks in Val Thorens
te kunnen verwelkomen voor de Dutchweek Snowtime 2021!
-/-
Bekijk het Dutchweek 2021 aanbod!

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,