Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Dutchweek Snowtime 2020

Datum 25-04-2020 t/m 02-05-2020
DorpVal Thorens

Dutchweek Snowtime 2020 gaat vanwege het coronavirus niet door!

Waar we vorige week nog vol goede moed waren dat Val Thorens zou openblijven tot het eind van het seizoen, moeten we met pijn in ons hart constateren dat dit niet het geval is. Met als gevolg dat de Dutchweek Snowtime 2020 niet doorgaat. Net als jullie vinden we dat verschrikkelijk en moeilijk te bevatten! 

Maar we moeten verder en zullen we alles doen om er in 2021 een dubbel-zo-groot-feest van te maken. We zien je dan van 1-8 mei 2021 in Val Thorens om samen onze passie voor wintersport en nog veel meer leuks tijdens de Dutchweek Snowtime 2021 met elkaar te delen. Namens het gehele Dutchweek Snowtime-team, entertainers, bewaking, bands, DJs, begeleiders Broodje Mee, Stage-Master Licht & Geluid, Test & Ride Center, Daka, SKI Experience, SkiDiscovery en Ego Indoorski, wensen wij je de komende tijd veel sterkte en zorg goed voor elkaar!

Jeroen van Doesburg

DUTCHWEEK SNOWTIME IN HET KORT

De Dutchweek Snowtime heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een all-in wintersport experience voor alle wintersporters. Als reisorganisator zijn wij bijzonder trots dat trouwe fans elk jaar opnieuw naar de Dutchweek Snowtime komen en we jaarlijks ook veel nieuwe gasten mogen begroeten. Zeker voor de komende editie in 2021 halen we alles uit de kast en gaan we er weer een fantastische Dutchweek van maken. Met uiteraard veel sneeuw, zon, Nederlandse lessen, de beste accommodaties, lunchopvang, après-ski feesten, kidsdisco’s, First Tracks, Test & Ride center en heel veel après-ski gezelligheid!

Meer informatie? Lees snel verder!

Snowtime Travel is de bedenker én de organisator van de Dutchweek. Val Thorens genoot nog amper bekendheid toen wij hier met veel passie onze eerste reizen naartoe organiseerden. Val Thorens is extreem sneeuwzeker van eind november tot begin mei! Voor Snowtime logisch om hier in 1991 te starten met de Dutchweek (destijds: Dutch Snowtime Week). Nu, 30 jaar later, is Val Thorens maar liefst zes keer verkozen tot beste skiresort van de wereld en is de Dutchweek Snowtime een begrip!

Met 2300 m is Val Thorens het hoogstgelegen dorp van Europa. Ruim 95% van de pistes ligt boven de 2000 m, het hoogst bereikbare punt is 3230 m. De combinatie accommodaties aan de piste, 150 km pistes en moderne skiliften, maakt Val Thorens uniek! Het sneeuwzekere skigebied is geschikt voor alle niveau’s. De kinderzone’s zijn veilig en de balans tussen groene, blauwe, rode en zwarte pistes is subliem. De off-piste mogelijkheden zijn oneindig!

‘’Een onvergetelijke week. Je moet het beleven, omschrijven kan echt niet!’ – Sanne, Breda

Boek je bij Snowtime je accommodatie en skipas dan profiteer je met het Snowtime polsbandje o.a. van kortingen in supermarkten, restaurants en het Centre Sportif. Uiteraard krijg je dagelijks gratis toegang tot de geweldige après-skifeesten (feesttent) pal in het centrum van Val Thorens. Dit is dé ontmoetingsplek waar je kan genieten van shows met bands en DJs, en ook de kidsdisco’s. Op de huidige locatie zijn we gebonden aan een maximale tentgrootte en bezoekersaantallen.

Dutchweek Aftermovie 2019 Foto’s Dutchweek 2019

WAT KRIJG JE SOWIESO BIJ DUTCHWEEK SNOWTIME:

  • Gratis toegang après-skifeesten met live-shows
  • Fikse korting op je parkeerkaart
  • Korting op de piste bij Chalet de la Marine en Chalet des 2 Lacs
  • Gratis testpas Test & Ride Center (nieuwe ski-/snowboardmodellen)
  • Korting bij 12 restaurants in het dorp
  • Korting op boodschappen in 3 supermarkten
  • Gratis uniek Dutchweek t-shirt
  • Wil je met een groep (vanaf 25 personen) naar de Dutchweek Snowtime?
    Neem dan contact met ons op!

EN OOK ONZE DUTCHWEEK EXTRA’S:

Met deze bij te boeken opties wordt de Dutchweek Snowtime voor jou en je
reisgenoten een wintersport experience van heb ik jou daar!

DUTCHWEEK SNOWTIME 2019 – AFTERMOVIE

Lees meer over Val Thorens


  Op de kaart

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,