BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Snowtime Wintersport Events

Snowtime heeft 32 jaar ervaring met het organiseren van wintersport vakanties. De Winterstarter, SnowParade en de Dutchweek Snowtime zijn veel meer dan een normale wintersport en onderstrepen ons specialisme!

 Winterstarter 2017 team Rosa en Ingrid Dutchweek Snowtime

Snowtime trapt eind november de winter af met het scherp geprijsde Winterstarter weekend in Val Thorens. Traditiegetrouw sluiten we hier ook het winterseizoen af met de legendarische Dutchweek Snowtime. Nieuw dit jaar is de SnowParade. Lees hieronder meer!

SnowParade

De SnowParade vindt plaats van 24 april – 1 mei 2021. Veel basis- en middelbare scholen hebben deze week officieel als extra week aan de Meivakantie gekoppeld. Je deze unieke familie-skiweek het kleine, ietwat rustige maar creatieve zusje van de Dutchweek kunnen noemen. Zo bieden we ook bij de Snowparade Nederlandse skilessen voor kinderen en is er in het dorp én op de piste ‘pop-up entertainment’ met muziek, quizzen, speurtocht, disco, karaoke en nog veel meer leuke surprises!

Dutchweek

De Dutchweek Val Thorens vindt plaats in de officiële Meivakantie (eind april – begin mei). De Dutchweek Snowtime is voor alle leeftijden, met een gevarieerd accommodatie aanbod voor o.a. families, vriendengroepjes, (ski)clubs en stelletjes. Van chalets voor 16 personen tot romantische hotelkamers! Boek je bij Snowtime dan heb je de hele week gratis toegang tot de après-ski feesten in de Snowtime feesttent met bands en DJs. Ook kun je deelnemen aan de First Tracks en gratis testen op het Test & Ride Center. Voor kinderen wordt er van alles georganiseerd zoals Nederlandse ski- en snowboardlessen, Lunchopvang Broodje Mee en de Kidsdisco’s.

Van de Dutchweek maken we jaarlijks een gave Aftermovie. Wil je een ‘live’ impressie krijgen, check dan onze pagina Dutchweek Snowtime!

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,


WINTER 2021-2022

Yes! Ons aanbod in Frankrijk en Italië voor winter 2021-2022
staat online en is boekbaar!

 

Boek zonder risico!
Gratis annuleren tot 1 sept. 2021 én Geld-terug garantie binnen 14 dagen!

 

Ontdek ons aanbod!