BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Dutchweek Feesttent

Alléén als je bij Snowtime een accommodatie boekt, krijg je gratis toegang tot de Dutchweek Feesttent. De Dutchweek Feesttent staat pal in het centrum van Val Thorens bij restaurant La Maison. Elke avond organiseren wij hier een fantastisch après-skifeest met DJ’s en live-bands. Ook worden hier twee superleuke kidsdisco’s georganiseerd. Kom op tijd want op de huidige locatie zijn we gebonden aan een maximale tentgrootte en bezoekersaantal. De après-skifeesten starten rond vijf uur (zaterdag t/m vrijdag). Drankjes kunnen uitsluitend worden gekocht met après-ski munten.

“Prettige organisatie, enthousiast personeel, gemoedelijke sfeer en de Dutchweek was één groot feest!” – Caroline, Rosmalen

Van zaterdag t/m vrijdag is de Dutchweek Feesttent het episch centrum van Val Thorens. De ontmoetingsplek voor een lekker drankje, een goed gesprek en fijne muziek. De feesttent staat schuin tegenover het Office du Tourisme op het terras van onze gastheer Restaurant La Maison. Wij kijken er naar uit je daar te zien!

Bekijk de Dutchweek Snowtime pagina

Ontvangst

Op de aankomstdag staan in Val Thorens het Snowtime team en onze entertainers klaar om je te verwelkomen. De check-in doen we weer in het sportcentrum. Alles is voor jou geregeld, daar krijg je o.a. skipassen, skileskaarten, t-shirts, testkaarten en parkeertickets uitgereikt. Op de zaterdagmiddag gaan we in de Dutchweek Feesttent vanaf 17.00 uur los met het après-skifeest. Snowtime gasten hebben gratis toegang, maar zorg dat je op tijd bent!

Op zaterdag kun je in de Dutchweek Feesttent ook kennismaken met de aanwezige Nederlandse ski- & snowboard scholen en de mensen van het Test & Ride Center.

Kidsdisco

De feesttent zal, voorafgaand aan de après-ski, twee keer het domein van de kinderen zijn tot 17.30. Want dan is het Snowtime Kidsdisco! Samen lekker zingen, dansen en springen met de DJ en de entertainers. Ouders en grootouders zijn welkom op dit kinderfeest.

Après-ski Dutchweek Feesttent

De Snowtime feesttent wordt al jaren door onze trouwe partner Stagemaster op professionele wijze voorzien van een groot podium en een fantastische licht- en geluidsinstallatie. Elk jaar opnieuw slaagt Snowtime er in om een aantrekkelijke line-up neer te zetten. Nederlandse coverbands, DJ’s en onze eigen weermannen Rens & Petto zetten een ongekende sfeer neer die je nog lang zal heugen!

Check regelmatig de line-up voor de Dutchweek Snowtime 2022
Zodra een nieuwe band of DJ bekend is, maken we dit bekend via Facebook en onze nieuwsbrief. Heb je een tip voor een goede band of DJ, stuur dan een mailtje naar info@snowtime.nl.

Bekijk de Dutchweek Snowtime pagina

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,