Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

First Tracks - Dutchweek Val Thorens

Exclusief voor Snowtime boekers! 

De Dutchweek Snowtime 2020 gaat vanwege het coronavirus niet door.
Zie voor meer informatie de Dutchweek Snowtime pagina

De First Tracks is inmiddels 7 jaar een vast onderdeel van het unieke Dutchweek Snowtime programma. Wat maakt de First Tracks nou zo speciaal en leuk? Exclusief voor een selecte groep Snowtime-gasten gaat i.p.v. 09:00 al om 07:30 uur de cabinelift Funitel de Péclet draaien (en sluit om 08:30). Na één of twee afdalingen over de Tête Ronde piste staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar in het gezellige pisterestaurant Chalet de la Marine. Die 1,5 uur extra is op zich al gaaf, maar wat de First Track extra cachet geeft is dat unieke ochtendlicht op 3000 m hoogte! De zon klimt op het vroege tijdstip in rap tempo omhoog en zet de bergen in een betoverend licht. Afgelopen jaar hadden we top weer met blue sky, goed zicht en hele fijne  sneeuw. Zonder uitzondering zaten alle First Trackers met een big smile aan het ontbijt. Wat een belevenis, en dat voor maar € 17,50!

De First Tracks wil je absoluut niet missen! 

En toch nog even terug naar dat uitstekend verzorgde First Tracks ontbijt bij Chalet de la Marine. Met brood, croissants, boter, jam, kaas en vleeswaren. En uiteraard koffie, thee of warme choco. Daar kom je de ochtend wel mee door!

De First Tracks met kinderen boeken is een aanrader. Zeker als ze goed uit de voeten kunnen op blauwe pistes. En moet je de skiles van 09:00 halen, dat is inclusief ontbijt geen enkel probleem!

Datum: Maandag 27 april
Startpunt/tijd:Funitel de Péclet; 07:30 uur
Ontbijt locatie/tijd:Chalet de la Marine; 08:00 – 09:00 uur
Prijs€ 17,50 p.p.

Inschrijvingen First Tracks: vooraf bij boeking (niet ter plaatse).

Bekijk de Dutchweek Snowtime pagina

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,