Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime/Dutchweek 30/28 logo Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.4!

First Tracks – Dutchweek Val Thorens

Exclusief voor Snowtime boekers! 

DUTCHWEEK SNOWTIME UPDATE First Tracks zit vol.

De First Tracks maakt al 6 jaar deel uit van het unieke Dutchweek Snowtime programma. Voor deze editie staat de First Tracks gepland op maandag 29 april.
Maar wat is er nou zo speciaal aan? Exclusief voor een selecte groep Snowtime-gasten gaat al om 07:30 uur de cabinelift Funitel de Péclet open i.p.v. 09.00 uur. Na één of meerdere afdalingen staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar middenop de piste in Chalet de la Marine. Die extra 1,5 uur is op zich al gaaf, maar wat het zo bijzonder maakt, is het unieke ochtendlicht op 3.000 m! De zon klimt op dat tijdstip alsmaar hoger en zet de bergen in een prachtig licht. De afgelopen jaren hadden we telkens goed zicht of verse sneeuw. En verscheen First Tracker met een big smile aan het ontbijt. Wat een belevenis en dat voor maar € 17,-!

De First Tracks mag je absoluut niet missen! 

Wat de First Tracks extra leuk maakt is dat goed verzorgde ontbijt bij Chalet de la Marine. Nee, je krijgt geen croissant met jam en een slap bakkie. Het is een prima ontbijt met brood, croissants, jam, boter, kaas en vleeswaren. Met koffie, thee of warme choco. Daar kan je de rest van de ochtend op teren.

De First Tracks met je kinderen boeken is uiteraard mogelijk. Zeer zeker als ze al aardig kunnen skiën of boarden. En als je om 09:00 uur naar skiles moet, ga je het inclusief ontbijt gewoon halen!

Datum: Maandag 29 april
Startpunt/tijd:Funitel de Péclet; 07:30 uur
Ontbijt locatie/tijd:Chalet de la Marine; 08:00 – 09:00 uur
Prijs€ 17,- p.p.

Inschrijvingen First Tracks: vooraf bij boeking (niet ter plaatse).

 

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,