Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Goedkoop op wintersport

Wil jij dit graag goedkoop op wintersport? Bekijk dan de mogelijkheden voor een prachtige, goedkope wintersport bij Snowtime Travel. Door het grote aanbod in accommodaties in verschillende landen ben je ervan verzekerd dat je goedkoop op wintersport kunt.

Bekijk al onze aanbiedingen!

Profiteer van vroegboekkortingen

Wil je echt goedkoop op wintersport? Boek dan vroeg in het seizoen en profiteer van vele vroegboekkortingen. De data kunnen per accommodatie nogal verschillen, dus houdt de site goed in de gaten. Ga goedkoop op wintersport en profiteer soms wel van 30% vroegboekkorting.

Boek één van Snowtime’s vroegboekaccommodaties! Wij besparen elk jaar veel geld hiermee. – Mevr. Adriaans

Goedkoop op wintersport

Wil je dit jaar goedkoop op wintersport? Als dé wintersportspecialist weet Snowtime exact hoe je geld kunt besparen op je skivakantie. Je kunt ook met een wat kleiner budget genieten van een prachtige skivakantie.  In het ruime wintersportaanbod vind je vele goedkopere accommodaties in verschillende landen. Boek je accommodatie in o.a. Frankrijk en Oostenrijk direct online tegen scherpe prijzen.

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden als je goedkoop op wintersport wilt. Houd zeker rekening met de vakanties. Dit zijn de weken waarin de meeste aanbieders redelijk vol zitten en dus hoge prijzen kunnen vragen. Boek je buiten de vakanties om, dan bespaar je in veel gevallen al honderden euro’s.

Goedkoop op wintersport

Als je goedkoop op wintersport wilt zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Let vooral op de volgende zaken:

  • Profiteer van vroegboekkortingen door vroeg in het seizoen te boeken;
  • Boek het liefst buiten de kerstvakantie en voorjaarsvakantie om, de prijzen zijn dan een stuk lager;
  • Boek een pakketje van skipas, busreis, appartement/hotel. Vaak ben je zo goedkoper uit dan wanneer je alles los boekt.

Dorpen

Er zijn in Frankrijk en Oostenrijk een aantal dorpen die er bekend om staan relatief goedkoper te zijn dan de andere dorpen. We hebben ze voor je op een rij gezet.

Goedkoop in Frankrijk:

Goedkoop in Oostenrijk

Contact en boeken

Je kunt je wintersport direct online boeken op onze website. In maar 3 stappen heb je je boeking geplaatst. Wil je meer informatie over goedkoop op wintersport? Je kunt ook ten alle tijde contact met ons opnemen. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 hebben we een livechat op de website, maar we zijn ook via telefoon en mail bereikbaar.

Bekijk de aanbiedingen Bekijk al het aanbod

 

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,