Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Wie zijn wij?                                              logo snowtime travel snowtime.nl               

Vanuit een enorme drive voor wintersport verzorgt Snowtime Travel al 31 jaar wintersportreizen. In 1988 startten we met wintersportvakanties naar Frankrijk. Na diverse uitstapjes naar andere landen hebben we nu de focus op Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Snowtime Travel organiseert diverse skitrips waaronder de Winterstarter en is de oprichter van de befaamde Dutchweek Snowtime in Val Thorens.

Persoonlijke contact vinden wij enorm belangrijk, en service zit diep in ons DNA geworteld. Bij Snowtime gaat het om meer dan alleen een accommodatie. We zien het als onze taak om jouw wintersportvakantie als een puzzel in elkaar te laten passen. Die uitdaging is ons op het lijf geschreven.

Hieronder vind je een korte introductie van ons team in Amsterdam. Verder verzorgt partner DBK vanuit Heerenveen de online marketing en onze hostess Ingrid Arnold woont middenin de Franse Alpen.

Wij zien het als een grote eer om onze wintersportpassie met jou te mogen delen!

Nb. Femke Wensveen, Mandy de Jong en Bas Mooij ontbreken nog bij het onderstaande voorstelrondje!

 

Jeroen van Doesburg

Jeroen van Doesburg (SkiEO)

Hoe lang ski/board je? Ik ben op mijn vijfde met skiën begonnen en tijdens mijn CIOS opleiding pas goed verslaafd geraakt aan de skisport.

Favoriete gebied: In Europa met afstand Les Trois Vallées. Ik denk vaak terug aan Colorado, aan de eindeloze buckels in Winter Park (Mary Jane). Vorig jaar maakte Revelstoke diepe indruk tijdens onze Canadese roadtrip! 

Mooiste afdaling: Off-piste vanaf de top van de La Masse (Les Menuires) door de Vallée des Encombres, met als beloning lunchen in Auberge Le Chantacoucou in gehucht Le Chatelard bij St. Martin de Belleville.

Grootste blunder: Te laat komen met m’n skigroepje bij de laatste retourlift naar Val Thorens, en dan een taxibusje moeten pakken vanuit Meribel naar Val Thorens. Da’s een aardig eindje om!

Lekkerste wintersport maaltijd: Mag het ook een drankje zijn? Het eerste biertje na een topdag in de sneeuw in welk skigebied ter wereld dan ook!

 

Marjolein Bloemberg

Marjolein Bloemberg (Back-office)

Hoe lang ski/board je? Ik ben begonnen met skiën toen ik een jaar of 13 was en op mijn 18e ben ik overgestapt op het snowboarden. 

Favoriete gebied: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Hier ga ik jaarlijks met mijn familie naartoe.

Mooiste afdaling: Geef mij maar lange blauwe pistes. Piste 2B (afdaling vanaf de Schattberg naar Vorderglemm) of piste 46 (vanaf de Bernkogel naar Saalbach) zijn mooie lange pistes tussen de bomen door.

Grootste blunder: Ik dacht eens een leuk sprongetje te maken op ski’s. Ik had alleen niet gezien dat er achter het eerste hobbeltje nog een tweede hobbel was. Ik werd gelanceerd, eindigde plat op mijn rug en mijn ski’s waren zonder mij een flink stuk naar beneden gegleden.

Lekkerste wintersport maaltijd: Kaiserschmarrn! 

 

Rosa Schot

Rosa Schot (Reserveringen)

Hoe lang ski/board je? Ik ski 5 jaar, maar wel hele winters lang omdat ik drie jaar in Brixen heb vertoeft. Dus inmiddels zo’n 70 weken ski ervaring.

Favoriete gebied: Revelstoke, Canada (maar stiekem eigenlijk overal waar je maar kunt skiën).

Mooiste afdaling: Hahnenkamm, Kitzbühel, omdat hij heel lang is en super uitdagend!

Grootste blunder: Ik was met mijn vriend aan het skiën, ik skiede vooraan en hij riep nog heel hard “naar links!”.. maar ik ging rechts (typisch vrouwen) en hup daar lag ik in een heel diep gat. En ook nog eens met publiek want het was precies onder de lift.

Lekkerste wintersport maaltijd: Jager schnitzel bij de Filzalm in Brixen im Thale.

Ingrid Arnold (Hostess Frankrijk & inkoop)

Hoe lang ski/board je? Ik ski al zo’n 40 jaar. De eerste keer in Oostenrijk, daarna een heel winterseizoen in Zwitserland en nu woon ik sinds 1989 in de Franse Alpen.
 
Favoriete gebied: Espace Killy!
 
Mooiste afdaling: Moeilijk om te kiezen, maar de off-piste La Piste Perdue in Val d’Isère is wel heel indrukwekkend.
 
Grootste blunder: Met een groepje vrienden gingen we de off-piste route Les Gorges de Malpasset in Val d’Isère doen. Toen we in Les Gorges aankwamen lag er geen sneeuw meer. Lopend, op onze skischoenen door het water van de l’Isère en met de ski’s op de rug, werd de skitocht tenslotte een wandeltocht!

Lekkerste wintersport maaltijd: De Fondue Savoyarde van mijn man. 

 

Femke MostertFemke Mostert (HR, training, content)

Hoe lang ski/board je? Ik ben 12 jaar geleden voor het eerst op wintersport gegaan naar de Dutchweek. Sindsdien doe ik erg mijn best om een beetje mee te kunnen komen door vanaf oktober op een indoor skibaan te oefenen.
 
Favoriete gebied: Tja, ik heb het voorrecht gehad om bij Banff in Canada te skiën….in één woord geweldig!
 
Mooiste afdaling: De Cime Caron in Val Thorens. Een overweldigend uitzicht met een snufje uitdaging en een grote dosis uithoudingsvermogen.

Grootste blunder:
Drie kwartier bovenop een berg blijven staan, verstijfd van angst, roepend dat ik de rest van mijn leven daar wel zou blijven. Mijn man, die een stuk lager stond, heeft alles uit de kast moeten trekken om me uiteindelijk beneden te krijgen.

Lekkerste wintersport maaltijd: Spaghetti Bolognese in een weckpotje.

 

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,