BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Ski- & Snowboardles op wintersport

Ga je voor het eerst op wintersport en ben je van plan om skiles of snowboardles te nemen? Of ben je al vaker geweest en wil je aan je techniek gaan werken? Maak dan gebruik van de ski- en snowboardlessen die Snowtime in veel dorpen in Frankrijk en Oostenrijk aanbiedt.

Je kan op alle niveaus ski- en snowboardlessen boeken. In een lesgroep is een groep van 12 personen in principe het maximum. Je kan ervoor kiezen om een dagdeel (ochtend of middag ) of een hele dag les incl. lunchpauze te volgen.

Lessen zijn eenvoudig in stap 2 van je boeking toe te voegen en zijn al beschikbaar vanaf € 83,- p.p!

Zeker voor een wintersport met kinderen en in het hoogseizoen is het aan te raden de lessen vooraf te regelen. De kans is groot dat er dan nog veel plekken en gewenste lestijden beschikbaar zijn!

Bekijk ons gehele aanbod

Skiles en snowboardles Frankrijk

Bij de door Snowtime geselecteerde skischolen krijg je les van doorgewinterde professionals die het skigebied op hun duimpje kennen! In Frankrijk werken we vrijwel overal samen met de ESF (Ecole de Ski Francais). In Val Thorens, Les Menuires en Val d’Isère werken we ook met Prosneige. Vaak spreken de leraren voldoende tot goed Engels. Daarnaast komt het regelmatig voor dat er Vlaams sprekende Belgen in dienst zijn of Franse leraren met een redelijke Nederlandse basiskennis.

Ga je op wintersport met jonge kinderen (tot 5 jaar) dan zijn de Piou-Piou kinderclubklasjes zeer interessant. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de sneeuwskituin ‘Jardin des neiges’ om spelenderwijs te leren skiën. In Val Thorens en Les Menuires kun je ook kiezen voor skiles van Prosneige in de Kindergarden, voor kinderen van 3-4 jaar oud.

Franse dorpen waar skiles of snowboardlessen kunnen worden bijgeboekt:

FlaineLes Deux AlpesTignes Le Lac
La NormaLes MenuiresTignes Val Claret
La RosièrePlagne 1800Valloire
La ToussuirePlagne SoleilVal Cenis
Le Grand BornandPlagne Villages Val Thorens

Skiles en snowboardles Oostenrijk

Bij Snowtime kun je ook terecht voor skiles en snowboardlessen in een aantal dorpen in Oostenrijk.

Bestemmingen in Oostenrijk waar je vooraf lessen kunt bijboeken:

Filzmoos
Fügen im Zillertal
Mayrhofen
Söll am Wilden Kaiser
Zell am Ziller

Voorbereiden in Nederland

Waarom zou je wachten met lessen totdat je op wintersport bent? In Nederland zijn meerdere mogelijkheden om je voor te bereiden op de wintersport! Zo zijn er bijvoorbeeld overdekte sneeuwhallen, rollerbanen of kunststof outdoor banen. Snowtime Travel adviseert gebruik te maken van één van de vele indoorrolbanen in Nederland. Hier leer je skiën of snowboarden terwijl je leraar slechts een paar meter van je afstaat. Daarnaast kun je door middel van een grote spiegel ook jezelf corrigeren. Bovendien zorgt een goede voorbereiding in Nederland voor minder blessures tijdens de wintersport. Zo krijg je er dus steeds meer plezier in!

Wintersport mét ski-/snowboardles! Neem contact met ons op

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,