Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime/Dutchweek 30/28 logo Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.4!

Ski- & snowboardles op wintersport

Ga je voor het eerst op wintersport en ben je van plan om skiles of snowboardles te nemen? Of ben je al vaker geweest en wil je aan je techniek gaan werken? Maak dan gebruik van de ski- en snowboardlessen die Snowtime in veel dorpen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Andorra aanbiedt.

Het is handig om de lessen vooraf te regelen. Dit geldt zeer zeker voor het hoogseizoen. Dan zijn de ski- en snowboardscholen namelijk vaak volgeboekt en/of moet je genoegen nemen met minder aantrekkelijke lestijden. Zeker voor families met kinderen kan dit vervelend uitpakken. Wij geven je hierover graag advies!

Je kan op alle niveaus ski- en snowboardlessen boeken; van beginner tot vergevorderd. In een lesgroep is in principe 12 personen het maximum. Je kan ervoor kiezen om een dagdeel (ochtend of middag ) of een hele dag les te volgen (met lunchpauze). Lessen zijn eenvoudig in stap 2 van je boeking toe te voegen en zijn al beschibaar vanaf € 83,- p.p.

Skiles en snowboardles Frankrijk

Bij de door Snowtime geselecteerde skischolen krijg je les van doorgewinterde professionals die het skigebied op hun duimpje kennen! In Frankrijk werken we vrijwel overal samen met de ESF (Ecole de Ski Francais). In Val Thorens en Les Menuires werken we ook met Prosneige. Vaak spreken de leraren voldoende tot goed Engels. Daarnaast komt het regelmatig voor dat er Vlaams sprekende Belgen in dienst zijn of Franse leraren met een redelijke Nederlandse basiskennis.
Ga je op wintersport met jonge kinderen (tot 5 jaar) dan zijn de Piou-Piou kinderclubklasjes zeer interessant. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de sneeuwskituin ‘Jardin des neiges’ voor spelenderwijs leren skiën.

Franse dorpen waar skiles of snowboardlessen kunnen worden bijgeboekt zijn:

Skiles en snowboardles Oostenrijk

Bij Snowtime kun je ook terecht voor skiles en snowboardlessen in een aantal dorpen in Oostenrijk. Bestemmingen waar je vooraf lessen kunt boeken zijn:

Skiles en snowboardles Italië

Ook in Italië biedt Snowtime je de mogelijkheid om skiles of snowboardlessen bij te boeken. Dit kan in de volgende plaatsen:

  • Madonna di Campiglio – In de boekingsstappen kun je kiezen uit groepsskilessen voor kinderen of volwassenen. Mocht je snowboardlessen of privélessen willen boeken, neem dan even contact met ons op. Dan kijken we voor je naar de mogelijkheden.
  • Pinzolo

Skiles en snowboardles Andorra

In een aantal dorpen in Andorra is het ook mogelijk om skiles of snowboardlessen bij te boeken. Via Snowtime kan dit in de volgende dorpen:

Voorbereiden in Nederland

Waarom zou je wachten met lessen totdat je op wintersport bent? In Nederland zijn meerdere mogelijkheden om je voor te bereiden op de wintersport! Zo zijn er bijvoorbeeld overdekte sneeuwhallen, rollerbanen of kunststof outdoor banen. Snowtime Travel adviseert gebruik te maken van een van de vele indoorrolbanen in Nederland. Hier leer je skiën of snowboarden terwijl je leraar slechts een paar meter van je afstaat. Daarnaast kun door middel van een grote spiegel ook jezelf corrigeren. Bovendien zorgt een goede voorbereiding in Nederland voor minder blessures tijdens de wintersport. Zo krijg je er dus steeds meer plezier in!

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,