Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo
  • Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen logo
  • Stichting Garantiefonds Reisgelden logo
  • Calamiteitenfonds logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.4!

Ski- & snowboardles op wintersport

Ga je voor het eerst op wintersport en ben je van plan om skiles of snowboardles te nemen. Of ben je al vaker geweest en wil je aan je techniek gaan werken? Maak dan gebruik van de ski- en snowboardlessen die Snowtime in veel dorpen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Andorra aanbiedt.

Het is handig om de lessen vooraf te regelen. Dit geldt zeer zeker voor het hoogseizoen, dan zijn de ski- en snowboardscholen vaak volgeboekt en/of moet je genoegen nemen met minder aantrekkelijke lestijden. Zeker voor families met kinderen kan dit vervelend uitpakken, wij geven je hierover graag advies!

Je kan op alle niveaus ski- en snowboardlessen boeken; van beginner tot vergevorderd. In een lesgroep is in principe 12 personen het maximum. Je kan ervoor kiezen om een dagdeel (ochtend of middag ) of een hele dag les te volgen (met lunchpauze). Lessen zijn boekbaar vanaf € 83,- p.p.

** Je kunt je skilessen eenvoudig bijboeken in stap 2 

Frankrijk

Bij de door Snowtime geselecteerde skischolen krijg je les van doorgewinterde professionals die het skigebied op hun duimpje kennen! In Frankrijk werken we vrijwel overal samen met de ESF (Ecole de Ski Francais). In Val Thorens en Les Menuires werken we ook met Prosneige. Leraren spreken vaak voldoende tot goed Engels. Het komt regelmatig voor dat er Vlaams sprekende Belgen in dienst zijn of Franse leraren met een redelijke Nederlandse basiskennis.
Ga je op wintersport met jonge kinderen (tot 5 jaar) dan zijn de Piou-Piou kinderclubklasjes zeer interessant. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de sneeuwskituin ‘Jardin des neiges’ voor spelenderwijs leren skiën.

Franse dorpen waar skiles of snowboardlessen kunnen worden bijgeboekt zijn:

Oostenrijk

Bij Snowtime kun je ook terecht voor skiles en snowboardlessen in een aantal dorpen in Oostenrijk. Bestemmingen waar je vooraf lessen kunt boeken zijn:

Italië

Ook in Italië biedt Snowtime je de mogelijkheid om skiles of snowboardlessen bij te boeken. Dit kan in de volgende plaatsen:

  • Madonna di Campiglio – In de boekingsstappen kun je kiezen uit groepsskilessen voor kinderen of volwassenen. Mocht je snowboardlessen of privélessen willen boeken, neem dan even contact met ons op. Dan kijken we voor je naar de mogelijkheden.
  • Pinzolo

Andorra

In een aantal dorpen in Andorra is het ook mogelijk om skiles of snowboardlessen bij te boeken. Via Snowtime kan dit in de volgende dorpen:

Voorbereiden in Nederland

Waarom zou je wachten totdat je op wintersport bent? In Nederland kan je je bij uitstek goed voorbereiden op je wintersport! Er zijn legio mogelijkheden zoals de (on)overdekte sneeuwbanen/hallen met sneeuw of kunststof matten.
Met de indoorbanen met rollerband hebben wij goede ervaringen. Hier leer je skiën of snowboarden terwijl je leraar slechts een paar meter van je afstaat en je jezelf kunt zien en corrigeren door middel van een grote spiegel die boven de baan hangt. Bovendien, als je je voorbereidt in Nederland dan ga je fitter op wintersport, heb je minder kans op blessures en neemt je vakantie plezier toe.

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,