BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

SnowParade Val Thorens

Datum 23-04-2022 t/m 30-04-2022
DorpVal Thorens

Snowtime proudly presents…..
.

SnowParade Val Thorens

De allereerste editie van deze unieke familie-skiweek vindt plaats van 23 april – 30 april 2022 in Val Thorens. De SnowParade is vooral gericht op gezinnen met kinderen in de basisschool leeftijd. Maar ook voor de wat oudere kids, ouders, én oma’s en opa’s is er meer dan genoeg te doen.

Ontdek het SnowParade aanbod!

Wat is de SnowParade?

Een nieuw initiatief van Snowtime voor de hele familie. Je zou deze week het kleine, ietwat rustige maar creatieve zusje van de Dutchweek kunnen noemen. Zo bieden we ook bij de Snowparade Nederlandse skilessen voor kinderen en is er in het dorp én op de piste ‘pop-up entertainment’ met muziek, quizzen, speurtocht, disco, karaoke en veel limonade. Misschien staat er wel een echte suikerspinmachine! Of zit je een middag met een grote bak popcorn in de ‘pop-up bioscoop’! Met koningsdag wordt het helemaal een dolle oranje boel. Heb je wel eens zak gelopen of koek gehapt in de sneeuw? Misschien slee je wel de berg af, op je hielen gezeten door oma en opa. De SnowParade staat bol van verrassingen!

SnowParade beleeft in 2021 haar eerste editie mét Nederlandse skiles!

Boek je bij Snowtime je accommodatie en skipas, dan kan je gebruik maken van alle extra’s die de SnowParade biedt. Voor de kinderen organiseren we in samenwerking met EGO en SkiDiscovery ’s ochtends de Nederlandse ski-en snowboardlessen. Ook de ESF biedt voor de oudere kids en volwassenen een gevarieerd ski en snowboard programma, van groepslessen vanaf 3 dagen tot diverse privélessen. Aan het eind van de week roetsj je zo met het hele gezin de pistes af! Elke middag en begin avond bieden we allerlei pop-up entertainment op en rond de piste en in het dorp.

SnowParade is inclusief:

  • Warm onthaal door SnowParade team
  • Skipas voor 7 dagen (gratis 7e dag)
  • Gratis pop-up entertainment in het dorp en op de piste
  • Gratis deelname aan speurtocht, quiz, karaoke, filmmiddag
  • Koningsdag-entertainment
  • Diverse kortingen in restaurants en shops

Val Thorens – Er ligt nog sneeuw!

Met 2300 m is Val Thorens het hoogstgelegen dorp van Europa. Het skigebied is ongelooflijk sneeuwzeker van eind november tot half mei! Bijna alle pistes liggen boven de 2000 m met het hoogst bereikbare punt op 3230 m. De fantastische combinatie van accommodaties aan de piste, moderne skiliften en 150 km piste, maakt Val Thorens uniek en zeer geschikt voor het hele gezin! Het skigebied heeft dan ook voor alle niveau’s wat te bieden: de kinderzone’s zijn veilig en er zijn genoeg groene, blauwe, rode en zwarte pistes te vinden.

Ontdek het SnowParade aanbod! Neem contact met ons op

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,