BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Algemene zekerheden Snowtime

ANVR-Reizigersvoorwaarden  ANVR

Snowtime Travel is aangesloten bij de ANVR, aantoonbaar met het volgende certificaat. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden voor pakketreizen van toepassing zijn op het aanbod tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Lees meer over de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige informatie.

Snowtime aanvullende bepalingen: het is reisorganisaties toegestaan eigen bepalingen te hanteren die aanvullend zijn op de ANVR-Reizigersvoorwaarden voor pakketreizen. Bekijk hier onze aanvullende touroperator voorwaarden.

Stichting Garantiefonds Reisgelden  

Snowtime Travel is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma/op deze site gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De garantieregeling houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Indien de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
Lees meer over de SGR-garantieregeling.

Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk  

Snowtime B.V. (KvK nr. 32097678) is aangesloten bij SGRZ. Je kunt dit controleren via www.sgrz.nl. SGRZ biedt productdekking voor de zakelijke markt. Onder zakelijke markt vallen onder andere ook (personeels)verenigingen en in-/outdoorskischolen. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
Lees meer over de SGRZ-garantieregeling.

Calamiteitenfonds  

Snowtime Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (calamiteitenfonds.nl). Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op onze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons aangeboden reis (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren, en de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.
Lees meer over de Calamiteitenfonds-garantieregeling.

Duurzaam Toerisme

Dit houdt in reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur zodat reizen in de toekomst ook nog goed mogelijk is. Brancheorganisatie ANVR, samen met haar leden (zaken)reisagenten en touroperators, zet zich in voor duurzaam toeristisch ondernemen (DTO), omdat zij de continuïteit voor reisondernemingen moet bevorderen door ook volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen te kunnen aanbieden.
Toerisme is tevens voor vele (ontwikkelings)landen een sector die een belangrijke bijdrage levert aan de (nationale en internationale) economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen en kan welvaart, welzijn, natuur en milieu verbeteren. Sinds 2003 is de ANVR op dit punt actief en hebben alle ANVR-touroperators afgesproken te voldoen aan de ANVR-DTO verplichting:

  • DTO-coördinator aanstelt. Deze volgt een DTO-training en sluit deze succesvol af met een examen
  • DTO-beleidsverklaring opstelt
  • DTO-actieplan samenstelt
  • DTO-rapport aanlevert, waar na goedkeuring wordt overgegaan tot certificering.

Aan alle bovenstaande punten heeft Snowtime Travel inmiddels voldaan.

Terug naar de Homepage

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,