BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Wintersport aan de piste

Klinkt het je als muziek in de oren om direct vanuit je aan de piste gelegen accommodatie de piste af te suizen? Wil je alles uit je wintersport halen? Kijk dan eens naar ons grote aanbod van aan de piste gelegen chalets, hotels en appartementen zodat je ’s ochtends direct de piste op kunt stappen en aan het einde van de dag ook weer skiënd of boardend terugkeert.

“Snowtime Travel heeft een groot aanbod wintersport aan de piste. Hotels, chalets en appartementen direct aan de piste gelegen”

Wij garanderen je maximaal wintersport plezier met een selectie van échte ski-in / ski-out wintersport accommodaties. Aan het einde van de dag, of tijdens de lunch, glij je gewoon snel even terug naar je eigen accommodatie. Heerlijk!

Bekijk het aanbod aan de piste Bekijk het aanbod nabij de piste

 

Wintersport aan de piste: groot aanbod

Snowtime Travel beschikt over een groot aanbod aan accommodaties voor een wintersport aan de piste. Het is immers altijd fijn om snel op de piste te zijn, een stukje te skiën of snowboarden en als eerste de skilift te pakken die iets verder van het dorp ligt. Met als voordeel dat je daar direct kan instappen en er nauwelijks sprake van een wachttijd is. Tal van deze dopren of accommodaties zijn terug te vinden op onze aanbod pagina. Vervolgens kun je eenvoudig filteren op alle hotels, chalets of appartementen die zich aan de piste bevinden.

Wintersport Frankrijk aan de piste

In Frankrijk vind je veel hooggelegen, sneeuwzekere skigebieden waar bijna alle accommodaties zich aan of vlakbij de piste bevinden. Pistes maken vaak onderdeel uit van het dorp en lopen dan ook tussen de accommodaties door. In Val Thorens of Avoriaz kun je bijvoorbeeld  vanuit bijna elke accommodatie zo de piste op skiën of snowboarden. Voorbeelden van dorpen met veel accommodaties aan de piste zijn:

Wintersport Oostenrijk aan de piste

In tegenstelling tot Frankrijk liggen de dorpen in Oostenrijk over het algemeen in het dal. Vandaar dat je in Oostenrijk minder échte ski-in/ski-out accommodaties vindt. Er zijn echter enkele dorpen die wel beschikken over locaties die zich aan de piste bevinden. Voorbeelden hiervan zijn:

Wintersport Italië aan de piste

Over het algemeen liggen de accommodaties in Italië centraal in het dorp. Goed geprepareerde pistes, prachtige omgeving en ook het lekkere eten maakt Italië als wintersportbestemming steeds bekender. Door deze groeiende populariteit worden er veel nieuwe hotels aan de piste gebouwd. Het huidige aanbod wintersport aan de piste in Italië bestaat uit de volgende locaties:

Bekijk het aanbod wintersport aan de piste Neem contact op

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,