Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo
  • Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen logo
  • Stichting Garantiefonds Reisgelden logo
  • Calamiteitenfonds logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.4!

Wintersport aan de piste

 

Klinkt het je als muziek in de oren om direct vanuit je aan de piste gelegen accommodatie de piste af te suizen? Wil je alles uit je wintersport halen? Kijk dan eens naar ons grote aanbod van aan de piste gelegen chalets, hotels en appartementen zodat je ’s ochtends direct de piste op kunt stappen en aan het einde van de dag ook weer skiënd of boardend terugkeert.

Wij garanderen je maximaal wintersport plezier met een selectie van échte ski-in / ski-out wintersport accommodaties. Aan het einde van de dag, of tijdens de lunch, glij je gewoon snel even terug naar je eigen accommodatie. Heerlijk!

“Snowtime Travel heeft een groot aanbod wintersport aan de piste. Hotels, chalets en appartementen direct aan de piste gelegen”

 

Wintersport aan de piste: groot aanbod

We hebben een groot aanbod aan wintersport aan de piste bij Snowtime Travel. Op onze accommodatie pagina’s kun je eenvoudig filteren op alle hotels, chalets of appartementen die zich aan de piste bevinden. Het is altijd fijn om snel op de piste te zijn en je eerste skilift te pakken.

Wintersport aan de piste: Frankrijk

In Frankrijk vind je veel hooggelegen, sneeuwzekere dorpen waar bijna alle accommodaties zich aan of vlakbij de piste bevinden. Pistes maken onderdeel uit van het dorp en lopen tussen de accommodaties door. Een mooi voorbeeld is Val Thorens, waar je bijna vanuit elke accommodatie zo de piste op kunt skiën of snowboarden. Voorbeelden van dorpen met veel accommodaties aan de piste zijn:

Wintersport aan de piste: Oostenrijk

In vergelijking met Frankrijk liggen de dorpen in Oostenrijk over het algemeen in het dal. Echte ski-in/ski-out accommodaties heb je daar dus wat minder. Maar dorpen als Obergurgl, Obertauern, Turracher Höhe, Saalbach-Hinterglemm en Fieberbrunn hebben wel accommodaties aan de piste.

Bekijk alle wintersporten aan de piste Neem contact op

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,