BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Wintersport Chalet

Ga je met een vriendengroep of familie op wintersport? Dan is het huren van een eigen wintersport Chalet of wintersport Chalet-appartement ideaal. In de ochtend met z’n allen ontbijten en daarna de frisse berglucht in. ’s Avonds gezellig eten, relaxen, spelletjes doen en lekker bijpraten bij de openhaard.

“We hebben een fantastische vakantie gehad met Snowtime Travel. Het personeel was erg vriendelijk en we zijn goed geholpen bij de keuze van ons wintersport Chalet.” – dhr. S. de Ham

Kortom, een vakantie in een Chalet is bij uitstek geschikt om er eens helemaal tussenuit te zijn. Snowtime heeft daarom een uitgebreide selectie van Chalets en Chalet-appartementen in zowel pittoreske bergdorpjes als in moderne skidorpen.

Bekijk aanbod wintersport Chalet

Wintersport Chalets en Chalet-appartementen

Een wintersport Chalet is een relatief grote houten woning in de bergen. De dikke balken, een plat puntdak en overhangende dakranden kenmerken de uitstraling. Inmiddels is deze vorm van accomodatie ontwikkeld tot een meer luxe editie van verblijf en zijn deze in heel Europa te vinden. Door deze ontwikkeling bestaan er veel verschillende soorten, variërend van primair houten blokhut tot aan een luxe ingerichte woning.

Chalet of Chalet-appartement?

De indeling binnenin het gebouw maakt het onderscheid tussen een Chalet en een Chalet-appartement. Een Chalet heeft een eigen voordeur, is vrijstaand, geschakeld of maakt deel uit van een kleinschalig hofje. De vertrekken bevinden zich meestal op twee of drie verdiepingen. Daarentegen bevindt een Chalet-appartement zich in een groter gebouw waarin meerdere appartementen zijn ondergebracht. Als vuistregel hanteren wij dat een Chalet-appartement geschikt is voor 8 personen of meer.

Voordelen wintersport Chalet

Grote groepen kiezen meestal voor een wintersport Chalet vanwege de ruimte die deze vorm van accomodatie biedt. Bovendien is het vaak goedkoper in vergelijking tot een hotel. Daarnaast is de ligging vaak uniek, zowel naast de pistes als iets verder uit het dorp wat voor een ultiem buiten-gevoel kan zorgen. Vanwege deze ligging, zal je ook minder last hebben van andere mensen en wordt je privacy gewaarborgd. Als laatste is dit type accommodatie uitermate geschikt voor gezinnen. Kinderen zullen zich sneller thuis voelen waardoor ze meer zullen genieten van de vakantie!

Samenvattend

  • Geschikt voor grote groepen/families
  • Over het algemeen goedkoper
  • Vaak gelegen op toplocaties
  • Privacy
  • Toegankelijk voor kinderen

Contact

Snowtime Travel heeft een uitgebreid aanbod aan Chalets. Deze zijn direct en eenvouding in 3 stappen te boeken. Natuurlijk kun je contact met ons opnemen voor meer informatie over je wintersport Chalet.

Bekijk alle Chalets Neem contact op

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,