BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Wintersport met kinderen

Ben je op zoek naar een bestemming voor wintersport met kinderen? Wil je naar een wintersport adres dat geschikt is voor zowel jong als oud? Snowtime Travel heeft een groot aanbod aan bestemmingen die zeer geschikt zijn voor een wintersport met kinderen.

Wij gaan dit jaar voor de 3e keer via Snowtime Travel op wintersport met onze kinderen! Een groot aanbod aan kindvriendelijke wintersportgebieden! Mevr. F. van der Draai

Bij het zoeken naar een wintersport met kinderen houden wij rekening met onder andere de volgende punten:

  • Rustige pistes;
  • Kinderskischool;
  • Kindersneeuwtuin;
  • Kids entertainment;
  • Kinderopvang;
  • Makkelijke en moeilijkere pistes;
  • Zwembad of aquapark.

Wintersport met kinderen; groot aanbod

Met je kinderen op wintersport is natuurlijk een feest. De hele dag buiten in de sneeuw, wat een pret! Toch is het handig om op specifieke faciliteiten te letten, zodat je je wintersport ook voor jezelf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk kan maken. Je hebt het thuis toch al druk genoeg met het runnen van het gezin!  Heel belangrijk: deze wintersport vakantie is niet alleen bedoeld voor je kinderen, het is vooral ook een fijne tijd voor jou om eens lekker te ontspannen en te genieten, want dat vergeten ouders nogal eens!

Snowtime biedt verscheidene accommodaties aan die aan het criterium ‘kindvriendelijk’ voldoen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er een speciale speelkamer is of dat de kinderweide en de skischool vlakbij liggen. Sommige accommodaties bieden kinderopvang aan of je kan er een oppas boeken. Een aantal hotels serveert voor het diner een speciaal kindermenu. Ouders vinden vaak de aanwezigheid van een zwembad ook heel belangrijk.

Snowtime Travel heeft een groot aanbod aan kindvriendelijke wintersportgebieden. Bekijk hieronder de beste mogelijkheden voor een wintersport met kinderen!

Kindvriendelijk in Frankrijk:

Kindvriendelijk in Oostenrijk:

Châtel in Frankrijk is door de ANWB gekozen als meest kindvriendelijke wintersportbestemming!

Kindvriendelijke accommodaties

Speciaal voor iedereen die op zoek is naar een wintersport met kinderen hebben wij een groot scala aan kindvriendelijke accommodaties geselecteerd. We hebben in ons totale aanbod zo’n 240 kindvriendelijke accommodaties, dus meer dan genoeg keuze!

Bekijk alle kindvriendelijke accommodaties

Boek je wintersport met kinderen

Je kunt je wintersport met kinderen nu direct online boeken. Het boeken van een wintersport via Snowtime Travel is zeer gemakkelijk en is voltooid binnen 3 stappen! Je kunt optioneel een skipas, skilessen en busreis aan je boeking toevoegen. Dit geldt ook voor materiaalhuur, bij Snowtime boek je een pakket met helm voor kinderen va. € 35,-. Voor meer informatie kun je ook direct contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,