BIJ CODE ORANJE GELD-TERUG GARANTIE BINNEN 14 DAGEN ! Meer informatie

Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Wintersport Verzekeringen       Allianz

Onze partner is Allianz Global Assistance

Nog steeds gaan te veel mensen onverzekerd of onvoldoende verzekerd op wintersportvakantie. Als er iets gebeurt, voor of tijdens je wintersportvakantie, dan kunnen de gevolgen groot zijn. Zeker in deze onzekere tijden raden wij al onze klanten met klem aan om goed verzekerd op reis te gaan, en daarmee bedoelen we zowel een reisverzekering als een annuleringsverzekering. Er zijn in deze tijd diverse scenario’s mogelijk, en waar de verantwoordelijkheid van de ene partij (de reisorganisatie) ophoudt, begint die van de ander (de verzekeringsmaatschappij). Bijvoorbeeld in het uiterst vervelende geval dat je tijdens de reis zelf corona oploopt, worden de kosten die gemaakt worden voor o.a. medicatie, (langer) verblijf of extra reiskosten door de meeste reisverzekeringen gedekt, zoals door Allianz. Check dus goed je huidige verzekering en/of de voorwaarden van Allianz! Veelal loopt de schade op tot boven de reissom zelf. Met een reis- en annuleringsverzekering voorkom je een financiële strop.

Je kan bij Snowtime tijdens de boeking snel de annulerings- en/of reisverzekering afsluiten. Wil je eerst advies, neem dan even contact op via de chat of telefonisch: 020-8200 600

Onze verzekeringen

Annuleringsverzekering >Reisverzekering >

Wintersport annuleringsverzekering

Aanvullend op je boeking kan je bij Snowtime een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Neem voor het afsluiten van een verzekering, altijd de verzekeringskaart door!

Basis Annuleringsverzekering:
5,6% van totale reissom
– Je krijgt een vergoeding voor de annuleringskosten als je de reis vóór aanvang met een geldige reden moet annuleren.
– Ook krijg je bij het af- of onderbreken de kosten voor de niet-genoten vakantiedagen terug

Bovendien kan je een beroep doen indien er sprake is van een vertreksvertraging van 8 uur of langer.

Per polis (reisbevestiging) wordt er eenmalig €5,45 poliskosten voor een annuleringsverzekering en/of reisverzekering in rekening gebracht.
De premie voor de Basis Annuleringsverzekering is exclusief 21% assurantiebelasting.

Geldige redenen

Naast de bekende redenen zoals ernstig ziek worden en/of overlijden van familie 1e en 2e graads zijn er nog een aantal andere redenen die Allianz Global Assistance als geldig aanmerkt. Neem daarom z.s.m. contact met ons op en wij helpen je verder. De verzekerde moet in Nederland, België of Duitsland (binnen 100 km van de Nederlandse grens) woonachtig zijn.

Uitbreidingen

Voor de onderstaande 3 uitbreidingen geldt 1% premie van de totale reissom voor elke aanvullende persoon.

Waarnemer: je wilt verzekerd zijn wanneer je zakelijk partner of degene die op je privé-bezittingen zou passen, de afspraken niet kan nakomen door ongeval, ziekte of overlijden van deze persoon zelf of directe familieleden.
Extra persoon: je wilt de annuleringskosten van de reis vergoed krijgen bij overlijden of bij levensgevaar van een dierbaar persoon die geen directe familie is.
Zorgplicht: je wilt kunnen annuleren wanneer een direct familielid plotseling zorg nodig heeft door ziekte of een ongeval.

Wintersport reisverzekering: premie p.p.p.d.

Bij wintersport is een reisverzekering een onmisbaar onderdeel van je vakantie. De reisverzekering van Allianz Global Assistance met wintersportdekking is zeer compleet, onder de basisdekking vallen de S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten en reisbagage. Neem ook voor het afsluiten van een reisverzekering, altijd de verzekeringskaart door.

Combinatie B: Europa: € 3,10  |  reisbagage tot € 4000 / € 50 eigen risico
Combinatie C: Europa: € 3,60 |  reisbagage tot € 5000 / geen eigen risico

Er wordt per polis (reisbevestiging) eenmalig € 5,45 poliskosten voor een annulerings- en/of reisverzekering in rekening gebracht.

Meer info Allianz Neem contact met ons op

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,


COVID-19 UPDATE

Je boekt bij Snowtime met een Geld-terug garantie binnen 14 dagen! In april/mei organiseren wij nog 2 hele leuke weken: SnowParade & Dutchweek Snowtime.

 

Voor boekingen met een aankomstdatum in maart houden we de maatregelen nauwlettend in de gaten. Heb je hierover een vraag, dan graag mailen naar reservation@snowtime.nl

 

Meer info over o.a. Corona-voucher, SGR of reisadvies vind je door te klikken op de oranje button hieronder.

 

Bekijk onze COVID-19 informatiepagina