Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime/Dutchweek 30/28 logo Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.4!

Kicking Horse

Het relatief nieuwe skigebied Kicking Horse ligt hoog in de bergen boven het stadje Golden. Het beschikt over een prachtige cabinelift, één van de modernste en langste van heel Canada. Deze Golden Eagle Express brengt je vanaf het basisstation in één ruk naar 2350 m. Hier bevindt zich een bergrestaurant met een geweldige keuken. Vanuit het restaurant, niet voor niets Eagle’s Eye genaamd, heb je een spectaculair uitzicht over de omliggende bergen. Dat geeft je toch zeker de kick die Kicking Horse je met zijn uitdagende naam belooft!

Bekijk alle vakanties in Kicking Horse  

  Over Kicking Horse

Kicking Horse

Een klein eindje verderop, op 14 kilometer, ligt het stadje Golden. Authentiek, met een adembenemende ligging, een rijke geschiedenis en vele culturele events. Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen!

Bekijk alle vakanties in Kicking Horse  


  Over het gebied Kicking Horse

Het relatief nieuwe skigebied Kicking Horse ligt hoog in de bergen boven het stadje Golden. Het beschikt over een prachtige cabinelift, één van de modernste en langste van heel Canada. Deze Golden Eagle Express brengt je vanaf het basisstation in één ruk naar 2350 m. Hier bevindt zich een bergrestaurant met een geweldige keuken. Vanuit het restaurant, niet voor niets Eagle’s Eye genaamd, heb je een spectaculair uitzicht over de omliggende bergen. Bij het Eagle’s Eye restaurant begint de groene piste ‘It’s a Ten’, met een lengte van ……..10 km! Wat een eindeloos genot!

Lees meer over Kicking Horse

  Kicking Horse op de kaart

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,