Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Wintersport Les Orres

Het sfeervolle en grotendeels autovrije Les Orres ligt in de Haute Alpes en bestaat uit twee reuze gezellige wintersportdorpen: Centre station 1650 en Bois Méan. Met het toegekende familielabel: “Famille Plus” is Les Orres een ideale bestemming voor families met kinderen. Maar Les Orres is een allemansvriend. Geschikt voor wintersporters die voldoende aan een skigebied met 100 km pistes hebben en gemoedelijkheid weten te waarderen. Bovendien is het een voordelige bestemming met alle faciliteiten die je wellicht eerder in een van de bekende dorpen zult verwachten: Les Orres has it all !

Bekijk alle vakanties in Les Orres  

Dorpsinformatie Les Orres


Aantal restaurants 16
Afstand vanaf Utrecht 1146
Autovrije zone
IJsbaan
Kinderopvang
Langlaufen Ja, 30 km
Ski- of snowboardscholen
Supermarkt
Wandelmogelijkheden 15 km
Winkelmogelijkheden
Zwembad
Rodelen
Aantal bars 16
Hoogte dorp 1550

Uitklappen

Bereikbaarheid:
Après-Ski:
Restaurantaanbod:
Kinderopvang:
Winkelgebied:

  Over Les Orres

Wintersport Les Orres

Het semi-autovrije, moderne dorp Les Orres ligt op 1650 meter hoogte en is opgedeeld in de wijken Pramouton, Pré-Bois en Bois-Méan. De 100 km aan pistes zijn voornamelijk op het noordwesten gericht. Dit betekent dat de sneeuw lang goed blijft! De vele activiteiten, zoals de rodelbaan L’Orrian Express, de Snake Gliss en de schaatsbaan, maken je wintersport Les Orres extra leuk. Ook buiten de schoolvakanties is het er gezellig.
Op de piste en de vele terrasjes hangt een gemoedelijke internationale sfeer. Het knusse Bois-Méan is geheel gebouwd in de traditionele chaletstijl. De accommodaties liggen in Les Orres in feite allemaal aan of vlakbij de piste. De wijken zijn verbonden door een wandelpad en een groene piste, en om de 20 minuten rijdt de gratis skibus op en neer. Er is een 710 m  lange Orrian sleepiste op rails, een indoor ijsbaan en een aantrekkelijk langlauf gebied. Verder worden er veel snowshoe-wandelingen georganiseerd.

Bekijk alle vakanties in Les Orres  


  Over het gebied Les Orres

De in totaal 100 km pistes van Les Orres liggen tussen de 1550 m en 2720 m hoogte. Het skigebied is uiterst gevarieerd en biedt prachtig bergpanorama’s. De afdalingen door het bos richting het dorp op 1550 m hoogte zijn prachtig, zeker als er net sneeuw is gevallen en de takken besneeuwd zijn. Skiërs, snowboarders, beginners en gevorderden hebben het hier naar de zin. Het skigebied van Les Orres is overzichtelijk, de markeringen en pisteaanduidingen zijn bovengemiddeld. Een regelrechte aanrader voor veel wintersporters.

Lees meer over Les Orres

  Les Orres op de kaart

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,