Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime/Dutchweek 30/28 logo Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.4!

Sun Peaks

Sun Peaks is een klein dorp met mooie gebouwen en een sfeervol, autovrij centrum. Het heeft een chique en toch gezellige uitstraling. Je vindt hier diverse restaurants, variërend van Canadian style tot Italiaanse lekkernijen, een aantal mooie sport- en kledingzaken, een internetcafé en een supermarkt. Daarnaast zijn er in het sfeervolle centrum en ook aan de piste een aantal leuke en gezellige cafés.

Bekijk alle vakanties in Sun Peaks  

  Over Sun Peaks

In Sun Peaks worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd, zoals fondue-avonden in het bergrestaurant, avontuurlijke fakkeltochten en bruisend live-entertainment in de bars. Op loopafstand van het centrum bevindt zich het sportcentrum met o.a. een verwarmd buitenzwembad en 2 buiten hot tubs, zeer aangenaam voor vermoeide spieren! Sun Peaks is de perfecte bestemming voor je Canadese wintersport!

Bekijk alle vakanties in Sun Peaks  


  Over het gebied Sun Peaks

Sinds de winter 2014-2015 heeft Sun Peaks zich in de Top 3 van Canada’s grootste skigebieden genesteld. Sun Peaks in Canada BC is een skiresort dat veel te bieden heeft voor iedereen, Het telt 135 km aan pistes verdeelt over maar liefst 133 pistes. De 12 Glade areas, de afdalingen tussen de bomen, zijn hierin meegerekend. Dat geldt niet voor de diverse off-piste bowls, waar je op een poederdag helemaal uit je dak kunt gaan. Alle afdalingen liggen op de flanken van drie bergen rondom Sun Peaks. Op Mount Morrisey en Sundance Mountain is het merendeel van de afdalingen officieel blauw, maar een deel is volgens Europese normen rood. Wil je meer uitdaging en steiler, dan moet je op de black- en double-diamonds van Tod Mountain zijn.
Deel je het skigebied op naar niveau, dan komt dit neer op makkelijk 10%, gevorderd 58% en vergevorderd/expert 32%.. En dat klopt, want op welke top je ook staat, je hebt telkens de keuze uit meerdere moeilijkheidsgraden.

Lees meer over Sun Peaks

  Sun Peaks op de kaart

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,