Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Winterstarter 2020 - Val Thorens

Datum28-11-2020 t/m 01-12-2020
DorpVal Thorens

Een deel van ons aanbod voor 2020 staat online! 

Doorbreek eind november de korte dagen met een lang wintersport weekend in Val Thorens. Een perfect getimed ski-weekend waar je wintersporthart sneller van gaat kloppen. Sneeuwzeker, rustige pistes en perfect georganiseerd. De Winterstarter wil je niet missen en voor de prijs al hélémaal niet!

Dit jaar start de Winterstarter met opzet in het laatste weekend van november. Zodoende valt onze reis niet meer samen met La Grande Première, het openingsweekend waar met name veel Franse gasten uit de regio op afkomen. Van 28 november t/m 2 december zijn de pistes rustiger, ligt er naar verwachting meer sneeuw en zullen er meer skiliften geopend zijn dan een week eerder. En daar gaat het je als wintersportliefhebber toch om!

Ontdek het aanbod! Bekijk alle foto’s!

Winterstarter met sneeuwgarantie!logo-neige-garantie-nl

Het op 2300 m hoogte gelegen Val Thorens won al zes keer de prestigieuze World”s Best Ski Resort Award en viel tientallen keren in de prijzen als beste wintersportplaats van Frankrijk en Europa. Met ruim 95% van de pistes boven de 2000 meter hoogte, zijn in november vaak al ruim de helft van de 150 km aan pistes geopend en veel skiliften in gebruik. Maar ook in het dorp is er al van alles te doen. Bars, restaurants, shops en supermarkten zijn klaar voor het nieuwe winterseizoen! Val Thorens is vanaf de start tot het einde van het winterseizoen zo extreem sneeuwzeker, dat er een sneeuwgarantie wordt afgegeven. Stel – in het zeer uitzonderlijke geval – dat er geen sneeuw ligt, dan kan je je boeking voor de Winterstarter kosteloos annuleren!

Geweldig weekend, lekker geskied, veel lol en alles zonder problemen. Wat wil je nog meer!’ – Roy, Dordrecht

Goed geregeld: vroege check-in, late check-out

Om alles uit je Winterstarter weekend te halen, zorgen wij ervoor dat je appartement op zaterdagochtend al om 08:30 uur klaar is en dat je skipas voor 3, 4 of 5 dagen klaarligt bij de receptie. Zodra de liften open gaan, kan je de piste op! Wil je op vrijdagavond 27 november aankomen, dan kunnen we dat meestal ook voor je regelen. Op de vertrekdag hoef je pas om 17:00 uur uit te checken. Zodoende heb je na een hele dag skiën of boarden voor vertrek nog alle tijd om je op te frissen.

Eventuele extra’s p.p.

  • Huur ski’s/snowboard inclusief boots en helm
  • Busreis (i.v.m. met geldende Corona-maatregelen, op dit moment nog niet boekbaar)
  • We zijn bezig om leuke extra’s aan de Winterstarter toe te voegen, binnenkort meer hierover.

Welke Winterstarter kies jij? 

  • 2 nachten + 3 dagen skiën/boarden: aankomst 28/11, vertrek 30/11
  • 3 nachten + 4 dagen skiën/boarden: aankomst 28/11, vertrek 01/12
  • 4 nachten + 4 (of 5) dagen skiën/boarden: aankomst 28/11, vertrek 02/12

 

Bekijk het Winterstarter aanbod! Lees meer over Val Thorens

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,