Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime/Dutchweek 30/28 logo Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.4!

Wintervakantie

Ben jij op zoek naar een prachtige wintersportvakantie tijdens de wintervakantie? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Snowtime Travel vind je namelijk een groot aanbod in wintersportaccommodaties in wintersportlanden als Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en nog veel meer.

Tijdens mijn wintervakantie ben ik met mijn vriend heerlijk wezen skiën in Fügen. Snowtime had alles super geregeld! A. Vogelaar

Tijdens de wintervakantie zijn de wintersportbestemmingen van Snowtime Travel erg sneeuwzeker. Vanaf half november tot zeker april kun je erg goed skiën en snowboarden in gebieden waar wekelijks sneeuw valt. Wanneer een wintersportgebied een slecht jaar heeft, zijn er altijd sneeuwkanonnen aanwezig die er voor zorgen dat de piste altijd bedekt is met sneeuw.

Bekijk aanbod

Wintervakantie

Tijdens een wintervakantie heb je bij Snowtime Travel oneindig veel mogelijkheden om een voor jouw perfecte wintersport te boeken. Zo kun je slechts een midweekje gaan, kun je als winterstarter het wintersportseizoen openen of kun je met de bus naar jouw bestemming reizen.

Bestemmingen

Bij Snowtime Travel vind je wintersportbestemmingen in populaire wintersportlanden als Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Maar wist je dat je tijdens een wintervakantie ook naar landen als Canada, Amerika of Andorra kunt gaan om te skiën en snowboarden?

Een greep uit de bestemmingen van Snowtime Travel voor een wintervakantie;

Boeken en contact

Ben jij nieuwsgierig naar een wintersport tijdens de wintervakantie? Boek dan jouw wintersport vandaag nog online! Bij vragen kun je contact opnemen via de telefoon, mail of LiveChat.

Bekijk aanbod Contact

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,