Je kunt ons tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken op 020-8200 600

Snowtime Travel logo

Vragen, of advies nodig?
Stel je vraag in de live chat

Klanten waarderen ons met een 8.5!

Zekerheid in onzekere tijden

Het zijn onzekere tijden, en daar heb je als consument last van. Snowtime probeert er dan ook alles aan te doen om deze onzekerheden zoveel mogelijk weg te nemen. Hoe? Dat lees je hieronder. 

Aangezien het corona-virus Europa in maart 2020 totaal overdonderde, is Snowtime de eerste maanden voornamelijk bezig geweest om de afhandeling van alle geannuleerde reizen op een zo correct mogelijke manier uit te voeren. Van klanten krijgen we hierover veel complimenten , dat doet goed en geeft vertrouwen!

Vervolgens hebben we ons toegelegd op een goede voorbereiding op een wereld mét corona. Snowtime wil als winterspecialist niets liever dan zekerheid bieden aan zijn klanten in deze onzekere tijden. 

Versoepeling annuleringsvoorwaarden

Gelukkig merken we dat er weer volop interesse is om komend seizoen op wintersport te gaan. Om de grootste onzekerheden weg te nemen, heeft Snowtime voor de meeste accommodaties de annuleringsvoorwaarden weten te versoepelen. Dit betekent dat je vaak nog tot 5 weken voor aankomstdatum je reis kosteloos kan annuleren! Om het makkelijk te maken, staan de voorwaarden vermeld bij de desbetreffende accommodaties. Zo kun je in één oogopslag zien wat de annuleringstermijn is van jouw favoriete accommodatie.
Mocht de versoepelde termijn zijn afgelopen, dan gelden van af dat moment de reguliere ANVR-voorwaarden.

N.B. Onze skitrips, zoals de Winterstarter en de Dutchweek Snowtime, zijn uitgesloten van deze soepele voorwaarden. Hiervoor gelden altijd de reguliere ANVR- annuleringsvoorwaarden.

Zeker van je zaak

Wat ook heel belangrijk is om je te realiseren: Snowtime is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dit betekent dat de SGR garant staat voor de door jou (aan)betaalde reissom. Mocht er dus onverhoopt toch een extreme situatie ontstaan waardoor Snowtime failliet zou gaan, dan krijg je de (aan)betaalde reissom terug. Zie voor meer informatie de site van de SGR: https://www.sgr.nl/

Reisadviezen

Snowtime houdt uiteraard nauwlettend de reisadviezen in de gaten die vanuit de overheid worden gegeven, maar het is uiteindelijk ook de verantwoordelijkheid van jou als klant om je goed te laten informeren voordat je op reis gaat.

De reguliere annuleringsvoorwaarden van de ANVR zijn van kracht zolang Snowtime de reis kan/mag uitvoeren. Mocht je toch zelf willen annuleren, omdat er bijvoorbeeld in het skigebied bepaalde maatregelen van kracht zijn, dan is het dus heel belangrijk om goed te weten wat de reguliere ANVR-voorwaarden op dat moment zijn.

Mocht je een accommodatie hebben geboekt met een versoepelde annuleringsvoorwaarde (zie kopje ‘Versoepeling annuleringsvoorwaarden’), dan kun je de reis kosteloos annuleren zolang je nog binnen de aangegeven annuleringstermijn zit. 

Reis niet uitvoerbaar

In het geval dat Snowtime, bijvoorbeeld door het sluiten van landsgrenzen of van de bestemming waar je naar zou afreizen, niet in staat zijn de geboekte pakketreis uit te voeren, dan is Snowtime genoodzaakt de reis te annuleren. Je hebt dan recht op restitutie van je (aan)betaalde reissom. Het kan zijn dat de SGR, net als tijdens de afgelopen periode, hiervoor een voucher-regeling in het leven roept, waarbij de SGR garant zal staan voor je betaalde reissom.

Vertrouwen

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we een mooi wintersportseizoen tegemoet gaan, met als laatste klap op de vuurpijl weer de vertrouwde Dutchweek Snowtime van 1 tot 8 mei 2021! We hopen dat we met deze informatie dit vertrouwen ook bij jou hebben gewekt.

Voor vragen kun je ons altijd mailen, bellen of chatten of bekijk de antwoorden op ons FAQ-overzicht.

Bekijk de Corona FAQ Neem contact met ons op

Ontvang aanbiedingen, nieuws en tips;

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Menu

Zoeken op Snowtime.nl

Zoek op: Dutchweek, Val Thorens, Sölden, Oostenrijk,